Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Felgi jakie max szerokie mogę włożyć do a4 cabrio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakie felgi mogę założyć do audi a4 cabrio co mieści się bez przeróbek interesują mnie głownie szerokości na tyle jakie powinienem mieć ET i szerokość jaką mogę założyć max 10" 10,5" 11" ? na przodzie chciałbym 9" w jakich granicach ma być ET ? rozmiar felg 19" w najgorszym wypadku wskoczy 18 auto będzie obniżone na gwincie . Ja w zamian mogę pomóc przy wyborze felgi do bmw e46 e90 ;) ale co do audi jestem zielony ...

Opublikowano

wejdzie nawet 11 cali problem jest z doborem ET, ale z tego co wiem B6 ma pojemne nadkola więc pewnie da rade upchnąć jakies walce

powodzenia :good:

Opublikowano

a jaki przedział ET lubi b6 ? przy 9,5 , 10" ??

Przy 9" et35 :cool1: Wyżej nie wiem to sie nie wypowiem :wink4: Ale 19x9 nie obciera i wygląda za***iście :good: Nie wiem na uj Ci wieksza felga :decayed:

Opublikowano

lubie duży rant a mam na oku ładne crossliny 10,5 i ori bbs 10" na tyle tylko jeszcze Et mam nie znane bo felgi przywiozą do pl dopiero końcem stycznia , felga 9" to bardzo wąska :) jestem przyzwyczajony trochę do szerszych felg wcześniej miałem same bmw i tam 10" na tyle to minimum a tutaj na forum to tak raczej widzę robicie auta bardziej seria i dla was 18" to max da się po prostu to odczuć że dla was użytkowników audi to auto służy tylko do przemieszczania się z punktu A do punktu B a dla mnie to coś więcej stąd pytam co mogę wsadzić ;)