Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 Właśnie ktoś zakosił mi wkład lusterka ( :mad: :mad: :mad: :mad: ), zastanawiają mnie dwa ucięte wystające kable. Jutro koniecznie muszę jechać kupić nowy wkład a nie wiem od czego są te kable. Domyślam się, że podgrzewanie lusterek ale chciałbym się upewnić. Niestety nie miałem jak spisać kodów wypos. więc nie wiem czy w ogóle mam w opcji swojej podgrzewane lusterka. Zamieszczam poniżej zdjęcia i bardzo proszę o szybką odpowiedź. PS. Jaki koszt wkładu? + dodatkowo mata grzewcza Pozdrawiam
Pikuś Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 Zalacz podgrzewanie tylniej szyby i zobacz czy sie pojawia napiecie na kablach.
puzon323 Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 nie jestes jedyny mi też skur..syny zarąbali wkłady w ubiegłą sobote tyle ze u mnie rwali partacze,razem z lustrami wyłamali elementy sterowania silniki na giełdzie kupiłem po 40 pln,a wkłady grzane niebieskie chodzą po około 60 pln(choc mi udało sie kupic po 40,mam namiary na goscia) tyle ze na giełdzie istnieje ryzyko ze kupisz własny wkład teraz wkłady ida do grawerowania i moze juz ich nikt nie ruszy kabelki są od podgrzewania,u mnie nie były podłaczone ale jak jest ''okazja'' to je wykorzystam
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 to jest już jakaś plaga... Pikuś, a jeśli np. nie byłoby napięcia czyli nie miałbym fabrycznie podgrzewanych lusterek czy dużo roboty by było z podłączeniem podgrzewania?
Gość Tomboy Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 Reasumując : "WE WROCŁAWIU KRADNĄ WKŁADY LUSTEREK"
bratpit Opublikowano 26 Października 2006 Opublikowano 26 Października 2006 Reasumując : "WE WROCŁAWIU KRADNĄ WKŁADY LUSTEREK" Breslau to miasto ginących podzespołów w samochodach , kumpel mi ostatnio opowiadał ze z pod jego bloku zajumali kolesiowi 4 koła. Rano idzie do roboty a auto stoi na 4 tarczach :mrgreen:
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 26 Października 2006 Opublikowano 26 Października 2006 sprawdziłem kody, potwierdziło się to co myślałem czyli kable były od podgrzewania bo mam je w opcji. Zamówiłem w sklepie nowe, podgrzewane, asferyczne niebieskie szkła (lewe, prawe) - koszt 130 zł.
puzon323 Opublikowano 26 Października 2006 Opublikowano 26 Października 2006 czyli namiary ci juz nie potrzebne chociaz trzeba było zamówic u mnie :twisted: byłby komplet za 80 pln
Gość Rav Opublikowano 26 Października 2006 Opublikowano 26 Października 2006 ja zamówiłem na allegro,nowe,niebieskie,grzane za 90zł bede zakładał instalke do podgrzewania lusterek,od przycisku do podgrzewania tylnej szybki
dark79 Opublikowano 26 Października 2006 Opublikowano 26 Października 2006 ja zamówiłem na allegro,nowe,niebieskie,grzane za 90złbede zakładał instalke do podgrzewania lusterek,od przycisku do podgrzewania tylnej szybki a mozna sie pobawic i zrobic tak ze jak masz przelacznik od lusterek na srodku to nie grzeja a jak przelaczysz na prawe lub lewe to odpowiednie lusterko zacznie grzac
ems Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 w ramach milosci do miasta Wroclaw dopisze sie do listy poszkodowanych :/ mnie zginal komplecik ale wydaje sie, że fachowiec jakis sie pojawil bo nie pourywał kabli
Madas Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 w ramach milosci do miasta Wroclaw dopisze sie do listy poszkodowanych :/ mnie zginal komplecik ale wydaje sie, że fachowiec jakis sie pojawil bo nie pourywał kabli to się chociaż z tego cieszyć ale drnie co nie??
Rekomendowane odpowiedzi