rakud29 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 witam koledzy mam b7 i mam takie pytanie gdzie najlepiej w sedanie przymocowac antene do cb na klapie mi nie pasuje bo ciezko sie zamyka macie jakies pomysly
pepik Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 zostaje ci tylko dach Zaleca się montowanie na środku dachu, wtedy jest najlepszy zasięg i odbiór, sam nie polecam tego rozwiązania bo kabel Ci porysuje dach, teraz mam na skraju dachu i też daje rade
Rafi78 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 najwygodniej będzie jak antenkę ustawisz na wysokości słupka środkowego na skraju dachu wtedy przewód nie bedzie wisiał
rakud29 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 jak dam na dach to wy ja sciagacie czy nie troche tez brzydko tak kolo slupka wyglada ja to myslalem przy tylnych drzwiach co wy na to
czorny_07 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 przy tylnych drzwiach na rogu dachu, mniej więcej jak w tym aucie, kabel puscic przez drzwi
rakud29 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 no a drzwi sie dobrze deda zamukac jak nie to mozna zrobic jak na fottce kolo szyby
Rafi78 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 na fotce ktoś sobie puścił przewód przez klapę bagażnika (wiecej zachodu przy zdejmowaniu i chowaniu anteny-chyba, że nie masz zamiaru chować)
Rekomendowane odpowiedzi