Gość .... Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 czyli 19:00 w szałasie Nie Spot był wczoraj u mnie Dzięki wszystkim za spotka fajna sprawa, zamiast jechać na spota, spot przyjechał do mnie << [chyba] Przy okazji odbyły się szkolenia zakładania tapicerki, itp itd karoseri na słynnym pojezdzie
H4mm3R Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Dzięki za wczorajszego spota thx Arturoo za transport
Arturoo Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Dzięki również Panowie za spocika Kuba ,Ty powinieneś z urzędu pracy jakieś dofinansowanie sobie załatwić za te kursy ,które organizujesz Tomasz nie ma sprawy ---------- Post dopisany at 09:07 ---------- Poprzedni post napisany at 08:29 ---------- Burak w Passacie - YouTube Bosze ten co to nagrywał powinien w osttaniej fazie ciut skręcić w lewo i docisnąć gazu ...może by pasek poszedł z polotem w zielone
H4mm3R Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Burak w Passacie - YouTube Bosze ten co to nagrywał powinien w osttaniej fazie ciut skręcić w lewo i docisnąć gazu ...może by pasek poszedł z polotem w zielone Ja jestem ciekaw jaka musiała być mina kretyna, jak się dowiedział że był nagrywany
Arturoo Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 minę na pewnio miał bezcenną ............ z kamerą czy bez.....ja bym zrobił jak pisałem.......
Arturoo Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 dzwonił do mnie i pytał ,czy byliśmy wczoraj razem na kebabie i czy mi coś o zatorze wspominałeś
#Przemo# Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 czyli 19:00 w szałasie Nie Spot był wczoraj u mnie Dzięki wszystkim za spotka fajna sprawa, zamiast jechać na spota, spot przyjechał do mnie << [chyba] Przy okazji odbyły się szkolenia zakładania tapicerki, itp itd karoseri na słynnym pojezdzie Wiem bo byłem dzięki za spota udało się przykręcić niepokorną śrubkę??
Rekomendowane odpowiedzi