Arturoo Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 czyj sąsiad ?? ---------- Post dopisany at 20:08 ---------- Poprzedni post napisany at 19:59 ---------- uprzedźcie typa ,że żółty wymieszany z niebieskim to wychodzi zielony ..... ryjek ---------- Post dopisany at 20:08 ---------- Poprzedni post napisany at 20:08 ---------- jakby co to się piszę....ale na prędkości ,a nie tam przy 40 ---------- Post dopisany at 20:09 ---------- Poprzedni post napisany at 20:08 ---------- tak bym to widział ....
Polko_V Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 ...a co do ciula w żółtym goownie...postaram się aby mi się odbił na haku jak go gdzieś lookne:decayed:
horny devil Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Ewidentne naciaganie na stluczke. Gosciu po taniosci chcial tyl sobie naprawic
Arturoo Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 ja to bym chętnie na takiego trafił.....autobus mi nie przeszkodził ,a co dopiero ten smart
horny devil Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Pozycze ci auto na jeden dzien ma do malowania przod i tyl Byle by poduch nie wyjebalo i nie na moj rachunek naprawa
Arturoo Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Pozycze ci auto na jeden dzien ma do malowania przod i tyl Byle by poduch nie wyjebalo i nie na moj rachunek naprawa sms poleciał z adresem ,pod który należy podstawić padlinkę ...powyciągaj luźne rzeczy by ......w czasie jakiego dachowania nie fruwały po aucie
Rekomendowane odpowiedzi