Mario22 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Noo a wczoraj miałem mega smaka ale cóż ... Nie bede se tak sam siedział haha Powered by LG G3s
secio84 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 W nocy to ja... Ale żeby za dnia na kiełobache do szałasu wpaść to już nie ... Elyty... Powered by LG G3s Jak to nie o 19 tez tam byłem nikogo nie było więc pojechałem naciepane z GT-I9195
danielom Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2015 W nocy to ja... Ale żeby za dnia na kiełobache do szałasu wpaść to już nie ... Elyty... Powered by LG G3s Jak to nie o 19 tez tam byłem nikogo nie było więc pojechałem naciepane z GT-I9195 czyli to jednak z Toba sie mijalem kolo Bodzia my stamtad wracalismy
secio84 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 W nocy to ja... Ale żeby za dnia na kiełobache do szałasu wpaść to już nie ... Elyty... Powered by LG G3s Jak to nie o 19 tez tam byłem nikogo nie było więc pojechałem naciepane z GT-I9195 czyli to jednak z Toba sie mijalem kolo Bodzia my stamtad wracalismy Dokładnie było napisać naciepane z GT-I9195
danielom Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2015 Było napisać.... wysłane z lte Cel wizyty byl prywatny
Steav Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Ja pociągnę dalej temat ciut podobny. Gdzie mogą mi sprawdzić autko, by wykluczyć lub potwierdzić pęknięcie uszczelki pod głowicą?? Raz zassało płynu prawie litr, potem z 100km i nic, kolejne 50 i jakiś 1cm w zbiorniczku ubył. Wycieków nie widać, korek czysty, tunel raczej suchy itd. podstawowe rzeczy. Raz przestało grzać ale to kilka minut wyłączenie nawiewu i włączenie usunęło awarię. [nie ubyło płynu wtedy] próbowałem później ogrzewanie na full itp i nic wszystko ok :/ Chciałbym zdiagnozować usterkę jakoś gdzieś np zmierzyć ciśnienie w ukł.chłodzenia, czy CO jest w płynie... Witam, ktoś coś poradzi/poleci??
Rekomendowane odpowiedzi