-sebo- Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 I w Jastrzebiu droga na zofiowke zamknieta. Wyleźli na ulice.....
H4mm3R Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Ja pociągnę dalej temat ciut podobny. Gdzie mogą mi sprawdzić autko, by wykluczyć lub potwierdzić pęknięcie uszczelki pod głowicą?? Raz zassało płynu prawie litr, potem z 100km i nic, kolejne 50 i jakiś 1cm w zbiorniczku ubył. Wycieków nie widać, korek czysty, tunel raczej suchy itd. podstawowe rzeczy. Raz przestało grzać ale to kilka minut wyłączenie nawiewu i włączenie usunęło awarię. [nie ubyło płynu wtedy] próbowałem później ogrzewanie na full itp i nic wszystko ok :/ Chciałbym zdiagnozować usterkę jakoś gdzieś np zmierzyć ciśnienie w ukł.chłodzenia, czy CO jest w płynie... Witam, ktoś coś poradzi/poleci?? Węże do zbiorniczka Ci puchną? Po trasie jak odkrecisz korek wybija Ci płyn? Jak tak to uszczelka lub głowica
Steav Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Właśnie podstawowe objawy sprawdzone, wszystko ok. Temu taki problem. Na podnośniku też byłem nic nie widać
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 chciałeś z podnośnika głowicę badać ?? ja ide lepiej popracować bo czytać tego nie mogę bo się denerwuję....co masz 2,5 ,że Cię tak na podnośnik wzięło ??
H4mm3R Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Właśnie podstawowe objawy sprawdzone, wszystko ok. Temu taki problem. Na podnośniku też byłem nic nie widaćJak nie puchną to szukalbym gdzie indziej wycieku niż uszczelka pod głowica.
Steav Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) chciałeś z podnośnika głowicę badać ?? ja ide lepiej popracować bo czytać tego nie mogę bo się denerwuję....co masz 2,5 ,że Cię tak na podnośnik wzięło ?? Wiem, też się śmiałem z Twojego nieszczęścia ale i tak mi uczucia rozwaliłeś Tomku, powiedz, w którym warsztacie mi go znajdą to tam zajadę. jak mawiał mój były szef "teraz nie ma mechaników, są tylko wymieniacze" , tyle co obdzwoniłem i zjeździłem to 100% racji Chyba będę dzwonił do b.szefa może znajdzie czas pomiędzy naprawą ciężarówek P.S Pomocy, chcę na zlot do Bukowiny jechać Edytowane 2 Lutego 2015 przez Steav
-sebo- Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Bry Wysyłane z mojego HTC Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2
danielom Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Opublikowano 3 Lutego 2015 chciałeś z podnośnika głowicę badać ?? ja ide lepiej popracować bo czytać tego nie mogę bo się denerwuję....co masz 2,5 ,że Cię tak na podnośnik wzięło ?? Wiem, też się śmiałem z Twojego nieszczęścia ale i tak mi uczucia rozwaliłeś Tomku, powiedz, w którym warsztacie mi go znajdą to tam zajadę. jak mawiał mój były szef "teraz nie ma mechaników, są tylko wymieniacze" , tyle co obdzwoniłem i zjeździłem to 100% racji Chyba będę dzwonił do b.szefa może znajdzie czas pomiędzy naprawą ciężarówek P.S Pomocy, chcę na zlot do Bukowiny jechać Mi tez sie wydawalo ze nie ma wyciekow ani ze nie wybija, pojezdzilem 2 tyg z butelka podwieszona pod zbiorniczek, gdy narastalo cisnienie przy wysokich obrotach tam wybijalo, ale pozniej szybko odparowalo. Poszla uszczelka wtedy...
Mario22 Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Siema Pretor... Ogarnij tam jakiego spota... Bo pustki ... Powered by LG G3s Moze by coś ogarnąć w przyszły czwartek ... Powered by LG G3s
Rekomendowane odpowiedzi