szalonybronek Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Siema Pretor... Ogarnij tam jakiego spota... Bo pustki ... Powered by LG G3s Moze by coś ogarnąć w przyszły czwartek ... Powered by LG G3s w ten czwartek mogę podjechać kto się pisze robimy referendum 1-szalonybronek kto kolejny proszę kopiować listę i pisać z numerkami
Mario22 Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 W ten mam 2 zm więc ... Sam rozumiesz ... Haha Powered by LG G3s
Polko_V Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) we...tyn czwortek choby "Ch*j na Ch*ju" niy dom rady...na 17.30 mom ...dzisio mom "Z" Edytowane 3 Lutego 2015 przez Polko_V
Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Siema Pretor... Ogarnij tam jakiego spota... Bo pustki ... Powered by LG G3s Moze by coś ogarnąć w przyszły czwartek ... Powered by LG G3s w ten czwartek mogę podjechać kto się pisze robimy referendum 1-szalonybronek kto kolejny proszę kopiować listę i pisać z numerkami Ja odpadam ...nie dam rady .....może Kolega się skusi w piątek do Gliwic ?wysłane z lte
Pretor Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Ja jutro mógłbym przyjechać bo mam na rano ale widzę że może być ciężko z frekwencją. W przyszłym tyg znowu mam druga zmianę. Szkoda bo stęskniłem się za Waszymi mordami ;-) Edytowane 4 Lutego 2015 przez Pretor
-sebo- Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Siema http://wiadomosci.onet.pl/slask/slask-kierowca-tira-wjechal-w-strajkujacych-gornikow/pt6rfBardzo dobry kierowca:)
Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Za te kamory to powinni wp***dol dostać....ciekawe jakby się oni znaleźli w takiej sytuacji co by zrobili... Wczoraj sami nie mieli odwagi wejść do siedziby spółki tylko pseudo kibiców o pomoc prosili.....żenada.....faceci..... wysłane z lte
-sebo- Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Ty to chyba z okna tam widzisz co:D?Dziś z kazdej kopalni jechali, a kolo 13 szli przez centrum miasta a policja blokowała ruch....
Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Nie jestem w pracy dziś....może i dobrze ...za nerwowy jestem . wysłane z lte
secio84 Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Nie jestem w pracy dziś....może i dobrze ...za nerwowy jestem . wysłane z lte Artur suche to było patrzyłes naciepane z GT-I9195
Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Ni ...zapomniałem...stoi padło nie ruszam go ....za dużo wysłane z lte
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Mi pozmieniali zmiany ktoś dziś coś ?wysłane z lte????wysłane z lte
Arturoo Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Heloł wysłane z lte Edytowane 6 Lutego 2015 przez Arturoo
Rekomendowane odpowiedzi