Mario22 Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 ...walka z choróbskiem dzień 4 Walnij kielona to ci przejdzie .. Powered by LG G3s
Polko_V Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 ...dzień 5...jakaś tam iskierki nadzieji się pojawia ...walka z choróbskiem dzień 4 Walnij kielona to ci przejdzie ..Powered by LG G3s tiaa...i odrazu bym niestety
Mario22 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 ...dzień 5...jakaś tam iskierki nadzieji się pojawia ...walka z choróbskiem dzień 4 Walnij kielona to ci przejdzie ..Powered by LG G3s tiaa...i odrazu bym niestety To pewnie dziś Ci nawet rolady nie smakowały... Powered by LG G3s
Polko_V Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) no ni... ...dzień 6 Normalnie szał ...chcąć się zarejstrować do RTG na Byłych Więźniów Politycznych w Rybniku przez telefon ze skierowaniem nie da rady...tylko osoboście. No dobra, ale aby mieć szczęście stanąć przed tym RTG to przy okienku musisz stać od 6 a OPEN jest o 8...nie mówiąć, że tam nie ma gdzie stanąć a miejskie gnidy stoją już za rogiem aby wdypić Ci stówkę . Ale to nic, aby dostać zdjęcie RTG z opisem, to czekasz tydzień !! Ehh...Rybnik No nic zostaje mi gdzieś jutro podjechaćdo pierwszej lepszej RTG w ząbki 40 zł i będzie na pojutrze Edytowane 2 Marca 2015 przez Polko_V
secio84 Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 no ni... ...dzień 6 Normalnie szał ...chcąć się zarejstrować do RTG na Byłych Więźniów Politycznych w Rybniku przez telefon ze skierowaniem nie da rady...tylko osoboście. No dobra, ale aby mieć szczęście stanąć przed tym RTG to przy okienku musisz stać od 6 a OPEN jest o 8...nie mówiąć, że tam nie ma gdzie stanąć a miejskie gnidy stoją już za rogiem aby wdypić Ci stówkę . Ale to nic, aby dostać zdjęcie RTG z opisem, to czekasz tydzień !! Ehh...Rybnik No nic zostaje mi gdzieś jutro podjechaćdo pierwszej lepszej RTG w ząbki 40 zł i będzie na pojutrze Grzes mam dystanse jeszcze jak chcesz przymierzyć 7mm i 8mmnaciepane z GT-I9195
Arturoo Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 no ni... ...dzień 6 Normalnie szał ...chcąć się zarejstrować do RTG na Byłych Więźniów Politycznych w Rybniku przez telefon ze skierowaniem nie da rady...tylko osoboście. No dobra, ale aby mieć szczęście stanąć przed tym RTG to przy okienku musisz stać od 6 a OPEN jest o 8...nie mówiąć, że tam nie ma gdzie stanąć a miejskie gnidy stoją już za rogiem aby wdypić Ci stówkę . Ale to nic, aby dostać zdjęcie RTG z opisem, to czekasz tydzień !! Ehh...Rybnik No nic zostaje mi gdzieś jutro podjechaćdo pierwszej lepszej RTG w ząbki 40 zł i będzie na pojutrze przyjedź wieczorem do mnie i będzie na dziś
Mario22 Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Jak ty mu zrobisz fotke to go zaraz na oiom wyślą ... Hah Powered by LG G3s
Arturoo Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Jak ty mu zrobisz fotke to go zaraz na oiom wyślą ... Hah Powered by LG G3s czemu tak piszesz ??? przecież o nim piszemy nie o Tobie ...
Brzozek Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Witam, szukam fachowca od TDI, w okolicach Żor który stwierdzi co jest powodem biało/siwego dymu na postoju. Podczas normalnej jazdy kopcenie nie występuje. Na VCDS brak błędów. Turbo mam na gwarancji do maja i w razie czego będzie reklamacja. W Stanowicach jest "Diesel Serwis" ale nie miałem z nimi do czynienia. Edytowane 2 Marca 2015 przez Brzozek
Rekomendowane odpowiedzi