Arturoo Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 byłeś tam ?? chyba tak :-P jak pamiętam...deszcz nie problem
Mario22 Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Szczerze to Artur jak sie zepne to wpadne ale na godzine max dwie to raczej nie ma sensu ... Poczekam na rozwój wydarzeń... Ostatnio na żorach chciałem brać urlop bo miał być mega spot i nikogo nie było ... Zobaczymy A.co do Bielska to pomimo obecności Siemiana to miejscówka lubiana przezemnie w uj... [emoji12] Edytowane 5 Maja 2015 przez Mario22
jhimo Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Witam panowie dziś mialem stłuczke moją czarnulką i z tego wzgledu chcialbym zapytac czy nie ma ktoś znajomego/ kogos kto wie czy sprzedaje zderzak sline do b7, Maske oraz grill ?
neimaD Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Stejk 2day? Jedzie ktoś z mądrym kablem co mi ten nieszczęsny tempomat ogarnie? :-) z mądrego telefonu
Polko_V Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 ja dziś odpadam...jeszcze muszę "skopać" kurnik
Arturoo Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) Ja tez nie jade Edytowane 7 Maja 2015 przez Arturoo
Rekomendowane odpowiedzi