Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Kluczem są kulki które widzisz, a być ich nie powinno Edytowane 14 Lutego 2016 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Że niby 2kulki w głowie i żyje? Wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Bo to był pistolet na kulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Bo to był pistolet na kulki weź mu Ty wytłumacz jak wygląda kulka bo ja nie mam cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Te... Cwaniak... Lepiej strzelam z palnej niż Ty... Apropos dalej flacha za to lecisz ☺ śrut jest okrągły i napisałem o kulkach a nie o napojach także proszę skończ cwaniakowac tylko wytłumacz jak należy o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Te... Cwaniak... Lepiej strzelam z palnej niż Ty... Apropos dalej flacha za to lecisz ☺ śrut jest okrągły i napisałem o kulkach a nie o napojach także proszę skończ cwaniakowac tylko wytłumacz jak należy o co chodzi. fakt flacha lecę ...ze stzrelania tysz prowda....zrobiłeś mnie jak małego Kazia co do flakona termin na pw ustalimy ....bo się zgraja zleci...jak zauważyłeś ..Ci co tu zaglądają to za kołnierz nie wylewają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 No ok, czyli ustalone ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Bry. Artur dobre foty :-) Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzozek Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Bry. Gdzie można wymienić oliwę w Żorach mając swój olej+filtry Wysłane z mojego XT1032 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Bry. Gdzie można wymienić oliwę w Żorach mając swój olej+filtry Wysłane z mojego XT1032 do Niego napisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Kluczem są kulki które widzisz, a być ich nie powinno Tak z ciekawości tylko... gościu już jest slepy czy nie po takim wypadku ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Kluczem są kulki które widzisz, a być ich nie powinno Tak z ciekawości tylko... gościu już jest slepy czy nie po takim wypadku ??? na prae oko ie widziłą wtedy..bo coś mu tam siedziało druga piłeczka rzutuje się na oku ale była w nosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzozek Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Bry. Gdzie można wymienić oliwę w Żorach mając swój olej+filtry Wysłane z mojego XT1032 do Niego napisz Dzięki za namiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi