Orzeszek Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Podziękował za spota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 To i My dziękujemy za wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Rzadko się bawię,ale nie powiem....czasem reakcja ludzi na światłach mnie też bawi efekciarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) Sam to musze kiedy obadać... Szkoda że musiałem leciec z Tomim przed wizytą Polko... Naciapane z Z2 Edytowane 5 Marca 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Rzadko się bawię,ale nie powiem....czasem reakcja ludzi na światłach mnie też bawi efekciarz ...a tam efekciarz od razu jest fajny bajer, więc trzeba korzystać Sam to musze kiedy obadać... Szkoda że musiałem leciec z Tomim przed wizytą Polko... Naciapane z Z2 ...jeszcze będziesz miał nie raz okazję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Rzadko się bawię,ale nie powiem....czasem reakcja ludzi na światłach mnie też bawi efekciarz [emoji14] ...a tam efekciarz od razu jest fajny bajer, więc trzeba korzystać Sam to musze kiedy obadać... Szkoda że musiałem leciec z Tomim przed wizytą Polko... Naciapane z Z2 ...jeszcze będziesz miał nie raz okazję Polko możesz mi dać na PW faktyczne koszta takiego bajeru... Nie chodzi o to że chce wkładać do nismo tylko mnie to ciekawi bo kiedyś to kosztowało krocie w zależności od instalacjiNaciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Siema Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Siema Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Jakaś mobilizacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Ja dziś będę na kiełbasce :-) naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 ja na razie to robię...i wychodzi ,że nie przyjadę bo padlina mnie nie zawiezie...bo się uparła i c**j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi