Pucek Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Dzień spotowy ? Ja dziś będę na kiełbasce :-)naciepane z GT-I9195 Rysiek o której jedziesz ? Polko by się z Tobą zabrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Ja pojadę około 19 naciepane z GT-I9195 Ale dam znać jak coś bo mi kumpel dzwonił coś ma tam z autem ma mi dać znać jeszcze naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Ja pojadę około 19 naciepane z GT-I9195 To może byś go przybrał ? Ja pojadę około 19 naciepane z GT-I9195 Ale dam znać jak coś bo mi kumpel dzwonił coś ma tam z autem ma mi dać znać jeszcze naciepane z GT-I9195 Zajrzyj na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Sorki pany pomyliłem wątki i gdzieś indziej napisałem ze musze kumpla scholowac naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 spoko...sączę sobie piffki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 No to może uda się next week Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 No to może uda się next week I tego się trzymajmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
main Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 dobry Pany jeśli ktoś chętny mam do sprzedania polarek klubowy w rozmiarze XL. oryginalny kupiony na forum u Jarka. Jeśli ktoś chętny pisać na PW dogadamy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Orientujecie się mniej więcej ile kosztuje wymiana silnika (sama robota) w moim aucie? Mam dylemat bo raczej mam dziurę w tłoku, czy wymieniać silnik czy rozbebeszać silnik? Jak uważacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Orientujecie się mniej więcej ile kosztuje wymiana silnika (sama robota) w moim aucie? Mam dylemat bo raczej mam dziurę w tłoku, czy wymieniać silnik czy rozbebeszać silnik? Jak uważacie? spalić ...kupić coś w Q robota ~2k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 ...j.w. przeważnie biorą 2-2,5k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Orientujecie się mniej więcej ile kosztuje wymiana silnika (sama robota) w moim aucie? Mam dylemat bo raczej mam dziurę w tłoku, czy wymieniać silnik czy rozbebeszać silnik? Jak uważacie? Jaki masz przelot? Po czym poznajesz że masz dziury w tłoku. Zmien silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Przelot prawdziwy 290k. Nagle podczas wyprzedzania drgania silnika. Na postoju mocno dymi na biało, silnik chodzi jakby na trzy gary. Po podpięciu pod kompa korekcja +3 i wyskoczył błąd zapłonu na drugim cyl. Wtyczki na PD ok, wałek i szklanki ok, synchro dziwnie wzrosło na +1 ale jest w normie, po podmianie PD z drugiego na pierwszy cyl zła korekcja została dalej na drugim, ponadto po wyjęciu bagnetu dmucha i dymi z rurki po bagnecie. Miałem zmierzyć kompresję ale zepsuł mi się manometr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 U mnie padł popychacz a wszystkie 4 tloki byly pekniete ale moj przelot to 446 juz teraz jest +10 tys wiecej bo tyle zrobilem od remontu. Mam zdjecia w moim watki to sobie zerknij a i ja mialem komprese prawie ze dobra , zblizone wartosci do normy. Może wtryski ja je robiłem cos jak mialem 300 k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 :bry : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Orientujecie się mniej więcej ile kosztuje wymiana silnika (sama robota) w moim aucie? Mam dylemat bo raczej mam dziurę w tłoku, czy wymieniać silnik czy rozbebeszać silnik? Jak uważacie? Zadzwoń do ANP Pisarek mają wprawę w takich naprawach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Dzięki Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi