tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 a zapomniałem, coś pisałeś już na temat pompy, lipna sprawa ale może dlatego nie jechał i teraz będzie grzać jak burza
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 a zapomniałem, coś pisałeś już na temat pompy, lipna sprawa ale może dlatego nie jechał i teraz będzie grzać jak burza zobaczymy :gwizdanie:
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 trzeba mieć nadzieję będzie dobrze, jeszcze opijemy tego Twojego woza i będziemy się śmiać z całej tej sytuacji
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 no do śmiechu z powodu tego auta to mi już nigdy nie będzie chyba [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 00:43_________________________________________________ jak tam spot ?
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Daniel jak tam dzisiaj na spociku było? Ludzi kopa?[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 00:44_________________________________________________Artur nie będzie źle, porobisz co jest do zrobienia i posłuży trochę
danielom Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 Tomaszu daj spokoj, byliśmy my czyli ja i Natusiek, Grzesiek z Ewka, laki z bratem i Hammer. Frekwencja slabiutka, kiepski tydzien
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 tak se tłumaczę już 2 -gi rok :> Jak to mówią do trzech razy sztuka [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 00:50_________________________________________________To w przyszłym tygodniu też Wam nie zrobimy frekwencji bo ja mam również na noc do pracy. Dzisiaj na zleconko poszedłem a za tydzień moja zmiana
#Przemo# Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Jak mowa o cyckach to od razu 6 Stron przybyło :polew: :polew: Zapraszamy dzisiaj na ognisko frekfencja na pewno dopisze. A to że przyjezdnych będzie więcej od miejscowych to w BB jest normalka już się przyzwyczaiłem.
tomaszstn Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Jak mowa o cyckach to od razu 6 Stron przybyło :polew: :polew: Zapraszamy dzisiaj na ognisko frekfencja na pewno dopisze. A to że przyjezdnych będzie więcej od miejscowych to w BB jest normalka już się przyzwyczaiłem. Siemanko Jakby to były same cycki :gwizdanie: to byłoby fajnie ale ktoś tu próbował zejść cały czas na temat narządów płciowych płci przeciwnej. W końcu musiałem dać spokój bo ktoś ciągnął by temat dalej a już mi było
Guregoru Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Siema [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 11:51_________________________________________________Daniel wyczyść skrzynkę PW bo nie idzie wysłać wiadomości
danielom Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Opublikowano 4 Lutego 2012 Siema [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 11:51_________________________________________________Daniel wyczyść skrzynkę PW bo nie idzie wysłać wiadomości Taa kapnalem sie ze cos dlugo nie odpisujesz
#Przemo# Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 :hi: Żałujcie że was nie było wczoraj na ognisku u nas :tongue4:[br]Dopisany: 04 Luty 2012, 14:54_________________________________________________ Jak mowa o cyckach to od razu 6 Stron przybyło :polew: :polew: Zapraszamy dzisiaj na ognisko frekfencja na pewno dopisze. A to że przyjezdnych będzie więcej od miejscowych to w BB jest normalka już się przyzwyczaiłem. Siemanko Jakby to były same cycki :gwizdanie: to byłoby fajnie ale ktoś tu próbował zejść cały czas na temat narządów płciowych płci przeciwnej. W końcu musiałem dać spokój bo ktoś ciągnął by temat dalej a już mi było Ja tam nie wnikam w niczyją orientację ale mi osobiście na myśl o narządach płciowych płci przeciwnej przychodzi dużo pomysłów do głowy jak choćby , ale na pewno nie No ale jak lubisz tą samą płeć to już nie wnikam. Bawcie się chłopaki byle daleko od mnie :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
Rekomendowane odpowiedzi