danielom Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 W sumie to się zastanawiałem nad tymi 17" s-line bo mam zawias właśnie s-line 1BE. Mam coś takiego na oku http://moto.allegro.pl/audi-s-line-s-line-kompl-super-stan-zobacz-i2082872072.html . Zawias mam taki jak w B6 z tej aukcji. Zobaczymy, pomyślimy . z powodu 1 cala nie warto wydawać pieniądzorków bakuś jak był jeszcze w PL to mi to mówił teraz wiem ,ze synek miał rację , on namawiał mnie na 18 i mówił ,że mi będzie brakowało za nie długo miał rację po dwa kroć :gwizdanie: ładne 18" i pijemy na ten zakup bo jak nie postawisz to Ci to zgnije wzór sobie dobierz pod siebie możemy podjechać do Hammera...........wsadzimy na jedną stronę na przód moją 17'kę i na tył jego 18'kę byś miał porównanie zobaczysz ,że nie trzeba będzie Cię namawiać Tydzień w mojej robocie i biegusiem do 16' wracasz.
m3rvin Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 W sumie to się zastanawiałem nad tymi 17" s-line bo mam zawias właśnie s-line 1BE. Mam coś takiego na oku http://moto.allegro.pl/audi-s-line-s-line-kompl-super-stan-zobacz-i2082872072.html . Zawias mam taki jak w B6 z tej aukcji. Zobaczymy, pomyślimy . z powodu 1 cala nie warto wydawać pieniądzorków bakuś jak był jeszcze w PL to mi to mówił teraz wiem ,ze synek miał rację , on namawiał mnie na 18 i mówił ,że mi będzie brakowało za nie długo miał rację po dwa kroć :gwizdanie: ładne 18" i pijemy na ten zakup bo jak nie postawisz to Ci to zgnije wzór sobie dobierz pod siebie możemy podjechać do Hammera...........wsadzimy na jedną stronę na przód moją 17'kę i na tył jego 18'kę byś miał porównanie zobaczysz ,że nie trzeba będzie Cię namawiać Tydzień w mojej robocie i biegusiem do 16' wracasz. bo Ty tam kajś po zadupiach jeździsz :gwizdanie:
danielom Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 W sumie to się zastanawiałem nad tymi 17" s-line bo mam zawias właśnie s-line 1BE. Mam coś takiego na oku http://moto.allegro.pl/audi-s-line-s-line-kompl-super-stan-zobacz-i2082872072.html . Zawias mam taki jak w B6 z tej aukcji. Zobaczymy, pomyślimy . z powodu 1 cala nie warto wydawać pieniądzorków bakuś jak był jeszcze w PL to mi to mówił teraz wiem ,ze synek miał rację , on namawiał mnie na 18 i mówił ,że mi będzie brakowało za nie długo miał rację po dwa kroć :gwizdanie: ładne 18" i pijemy na ten zakup bo jak nie postawisz to Ci to zgnije wzór sobie dobierz pod siebie możemy podjechać do Hammera...........wsadzimy na jedną stronę na przód moją 17'kę i na tył jego 18'kę byś miał porównanie zobaczysz ,że nie trzeba będzie Cię namawiać Tydzień w mojej robocie i biegusiem do 16' wracasz. bo Ty tam kajś po zadupiach jeździsz :gwizdanie: Zebyś wiedzial, dlatego obawiam sie tych planowanych 17' na lato
Guregoru Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 W sumie to się zastanawiałem nad tymi 17" s-line bo mam zawias właśnie s-line 1BE. Mam coś takiego na oku http://moto.allegro.pl/audi-s-line-s-line-kompl-super-stan-zobacz-i2082872072.html . Zawias mam taki jak w B6 z tej aukcji. Zobaczymy, pomyślimy . z powodu 1 cala nie warto wydawać pieniądzorków bakuś jak był jeszcze w PL to mi to mówił teraz wiem ,ze synek miał rację , on namawiał mnie na 18 i mówił ,że mi będzie brakowało za nie długo miał rację po dwa kroć :gwizdanie: ładne 18" i pijemy na ten zakup bo jak nie postawisz to Ci to zgnije wzór sobie dobierz pod siebie możemy podjechać do Hammera...........wsadzimy na jedną stronę na przód moją 17'kę i na tył jego 18'kę byś miał porównanie zobaczysz ,że nie trzeba będzie Cię namawiać Tydzień w mojej robocie i biegusiem do 16' wracasz. bo Ty tam kajś po zadupiach jeździsz :gwizdanie: Zebyś wiedzial, dlatego obawiam sie tych planowanych 17' na lato 17 jest ok
m3rvin Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 W sumie to się zastanawiałem nad tymi 17" s-line bo mam zawias właśnie s-line 1BE. Mam coś takiego na oku http://moto.allegro.pl/audi-s-line-s-line-kompl-super-stan-zobacz-i2082872072.html . Zawias mam taki jak w B6 z tej aukcji. Zobaczymy, pomyślimy . z powodu 1 cala nie warto wydawać pieniądzorków bakuś jak był jeszcze w PL to mi to mówił teraz wiem ,ze synek miał rację , on namawiał mnie na 18 i mówił ,że mi będzie brakowało za nie długo miał rację po dwa kroć :gwizdanie: ładne 18" i pijemy na ten zakup bo jak nie postawisz to Ci to zgnije wzór sobie dobierz pod siebie możemy podjechać do Hammera...........wsadzimy na jedną stronę na przód moją 17'kę i na tył jego 18'kę byś miał porównanie zobaczysz ,że nie trzeba będzie Cię namawiać Tydzień w mojej robocie i biegusiem do 16' wracasz. bo Ty tam kajś po zadupiach jeździsz :gwizdanie: Zebyś wiedzial, dlatego obawiam sie tych planowanych 17' na lato dasz profil 50 i gitara
tomaszstn Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Siema chłopaki. Jedyny słuszny rozmiar to 18" Szkoda czasu i pieniędzy w zabawę o jeden rozmiar. Ja tak zrobiłem i teraz żałuję
Pretor Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Tylko, że pod 18" wypadało by mieć jakieś większe heble .
m3rvin Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Tylko, że pod 18" wypadało by mieć jakieś większe heble . co za przeszkoda wrzucic 320 p 288 t ? HammeR wrzucił
tomaszstn Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Tylko, że pod 18" wypadało by mieć jakieś większe heble . Kupisz koło to potem pomyślisz o hamulcach
#Przemo# Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Ja w B6 mam na lato 17" na takich go kupiłem po roku jazdy stwierdzam że są zdecydowanie za małe. 18" to jedyny słuszny wybór. 17" zostawie sobie na zimę. Także jak się zastanawiasz czy do B6 kupić 17" to zainwestuj od razu w 18" potem będziesz żałował że oszczędzałeś bez sensu a różnica w cenie też nie jest taka wielka żeby się jakoś na tym wyborem rozczulać.
tomaszstn Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Dokładnie, przeskok cenowy jest z 16" na 17" ale z 17" na 18" to tylko drobna korekta więc widzisz że wszyscy mają to samo zdanie
diman Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 e tam z tymi felgami przesadzacie 17 są fajne
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 W sumie to się zastanawiałem nad tymi 17" s-line bo mam zawias właśnie s-line 1BE. Mam coś takiego na oku http://moto.allegro.pl/audi-s-line-s-line-kompl-super-stan-zobacz-i2082872072.html . Zawias mam taki jak w B6 z tej aukcji. Zobaczymy, pomyślimy . z powodu 1 cala nie warto wydawać pieniądzorków bakuś jak był jeszcze w PL to mi to mówił teraz wiem ,ze synek miał rację , on namawiał mnie na 18 i mówił ,że mi będzie brakowało za nie długo miał rację po dwa kroć :gwizdanie: ładne 18" i pijemy na ten zakup bo jak nie postawisz to Ci to zgnije wzór sobie dobierz pod siebie możemy podjechać do Hammera...........wsadzimy na jedną stronę na przód moją 17'kę i na tył jego 18'kę byś miał porównanie zobaczysz ,że nie trzeba będzie Cię namawiać Tydzień w mojej robocie i biegusiem do 16' wracasz. bo Ty tam kajś po zadupiach jeździsz :gwizdanie: Zebyś wiedzial, dlatego obawiam sie tych planowanych 17' na lato dasz profil 50 i gitara taki balon to tylko do A6 pasuje [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 17:24_________________________________________________ Tylko, że pod 18" wypadało by mieć jakieś większe heble . się załatwi [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 17:27_________________________________________________ Siema chłopaki. Jedyny słuszny rozmiar to 18" Szkoda czasu i pieniędzy w zabawę o jeden rozmiar. Ja tak zrobiłem i teraz żałuję tak jak ja
m3rvin Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 W sumie to się zastanawiałem nad tymi 17" s-line bo mam zawias właśnie s-line 1BE. Mam coś takiego na oku http://moto.allegro.pl/audi-s-line-s-line-kompl-super-stan-zobacz-i2082872072.html . Zawias mam taki jak w B6 z tej aukcji. Zobaczymy, pomyślimy . z powodu 1 cala nie warto wydawać pieniądzorków bakuś jak był jeszcze w PL to mi to mówił teraz wiem ,ze synek miał rację , on namawiał mnie na 18 i mówił ,że mi będzie brakowało za nie długo miał rację po dwa kroć :gwizdanie: ładne 18" i pijemy na ten zakup bo jak nie postawisz to Ci to zgnije wzór sobie dobierz pod siebie możemy podjechać do Hammera...........wsadzimy na jedną stronę na przód moją 17'kę i na tył jego 18'kę byś miał porównanie zobaczysz ,że nie trzeba będzie Cię namawiać Tydzień w mojej robocie i biegusiem do 16' wracasz. bo Ty tam kajś po zadupiach jeździsz :gwizdanie: Zebyś wiedzial, dlatego obawiam sie tych planowanych 17' na lato dasz profil 50 i gitara taki balon to tylko do A6 pasuje 45 w b5 to balon :gwizdanie: :gwizdanie: :tongue4:
tomaszstn Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 I dupek ze mnie bo kupowałem i felgi i nowe opony, trzeba było min 17" kupić
danielom Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 te fele co planuje maja tam opony 40 profil
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 W sumie to się zastanawiałem nad tymi 17" s-line bo mam zawias właśnie s-line 1BE. Mam coś takiego na oku http://moto.allegro.pl/audi-s-line-s-line-kompl-super-stan-zobacz-i2082872072.html . Zawias mam taki jak w B6 z tej aukcji. Zobaczymy, pomyślimy . z powodu 1 cala nie warto wydawać pieniądzorków bakuś jak był jeszcze w PL to mi to mówił teraz wiem ,ze synek miał rację , on namawiał mnie na 18 i mówił ,że mi będzie brakowało za nie długo miał rację po dwa kroć :gwizdanie: ładne 18" i pijemy na ten zakup bo jak nie postawisz to Ci to zgnije wzór sobie dobierz pod siebie możemy podjechać do Hammera...........wsadzimy na jedną stronę na przód moją 17'kę i na tył jego 18'kę byś miał porównanie zobaczysz ,że nie trzeba będzie Cię namawiać Tydzień w mojej robocie i biegusiem do 16' wracasz. bo Ty tam kajś po zadupiach jeździsz :gwizdanie: Zebyś wiedzial, dlatego obawiam sie tych planowanych 17' na lato dasz profil 50 i gitara taki balon to tylko do A6 pasuje 45 w b5 to balon :gwizdanie: :gwizdanie: :tongue4: wiem ale ja z Żoną czasem jeżdżę więc komfort jakiś musi być
m3rvin Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 te fele co planuje maja tam opony 40 profil no normaalny profil a nie jakiś 45 :decayed: [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 17:38:11_________________________________________________ W sumie to się zastanawiałem nad tymi 17" s-line bo mam zawias właśnie s-line 1BE. Mam coś takiego na oku http://moto.allegro.pl/audi-s-line-s-line-kompl-super-stan-zobacz-i2082872072.html . Zawias mam taki jak w B6 z tej aukcji. Zobaczymy, pomyślimy . z powodu 1 cala nie warto wydawać pieniądzorków bakuś jak był jeszcze w PL to mi to mówił teraz wiem ,ze synek miał rację , on namawiał mnie na 18 i mówił ,że mi będzie brakowało za nie długo miał rację po dwa kroć :gwizdanie: ładne 18" i pijemy na ten zakup bo jak nie postawisz to Ci to zgnije wzór sobie dobierz pod siebie możemy podjechać do Hammera...........wsadzimy na jedną stronę na przód moją 17'kę i na tył jego 18'kę byś miał porównanie zobaczysz ,że nie trzeba będzie Cię namawiać Tydzień w mojej robocie i biegusiem do 16' wracasz. bo Ty tam kajś po zadupiach jeździsz :gwizdanie: Zebyś wiedzial, dlatego obawiam sie tych planowanych 17' na lato dasz profil 50 i gitara taki balon to tylko do A6 pasuje 45 w b5 to balon :gwizdanie: :gwizdanie: :tongue4: wiem ale ja z Żoną czasem jeżdżę więc komfort jakiś musi być nietłumacz se ... wymówki szukasz :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 te fele co planuje maja tam opony 40 profil 17 ,czy 18 ?
Rekomendowane odpowiedzi