Mario22 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 :hi: I idzie lato dzisiaj już tylko -8 :polew: Jeszcze troche i po mrozach ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 :hi: I idzie lato dzisiaj już tylko -8 :polew: Jeszcze troche i po mrozach ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nareszcie bo już bym auto umył i wyczyścił :kox: bo syf już taki, że masakra ;(
Mario22 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Diman... jade jednak z domu... wpadnij pomnie o tej samej godzinie co sie umawialismy a ja ci wyjde na przeciwko .. :wink4: :wink4:
diman Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Diman... jade jednak z domu... wpadnij pomnie o tej samej godzinie co sie umawialismy a ja ci wyjde na przeciwko .. :wink4: :wink4:
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 na razie i tak nie mam więc tylko szukam ale jak by si e trafiło coś ciekawego to kupię Ja jestem prawie codziennie we forum. Mam tel do Ciebie i jak znowu pokażą się w promocji to Ci zadzwonię a Ty wtedy sobie podejmiesz decyzję czy chcesz czy nie Jakby co to wyłożę kasę, oddasz przy odbiorze Czy to ozncza że jesteś GALERIANKĄ ... :mysli: Galerianem dziewczyny zbierały na jeansy ,telefony ...............itp. rozumiem ,że ten gwint i 18" w ten sposób będziesz chciał zdobyć :polew: :polew: :polew: Artur, trzeba się imać wszystkiego aby dążyć do celu jeszcze zapomniałeś dodać Recaro do środka Czyli rezanko na maxa rozumiem ,że w tym momencie koszty nie grają roli
#Przemo# Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 na razie i tak nie mam więc tylko szukam ale jak by si e trafiło coś ciekawego to kupię Ja jestem prawie codziennie we forum. Mam tel do Ciebie i jak znowu pokażą się w promocji to Ci zadzwonię a Ty wtedy sobie podejmiesz decyzję czy chcesz czy nie Jakby co to wyłożę kasę, oddasz przy odbiorze Czy to ozncza że jesteś GALERIANKĄ ... :mysli: Galerianem dziewczyny zbierały na jeansy ,telefony ...............itp. rozumiem ,że ten gwint i 18" w ten sposób będziesz chciał zdobyć :polew: :polew: :polew: Artur, trzeba się imać wszystkiego aby dążyć do celu jeszcze zapomniałeś dodać Recaro do środka Czyli rezanko na maxa rozumiem ,że w tym momencie koszty nie grają roli Tak rezanko H4mm3r też wpadnie i będą sobie rezać kity :polew: :polew: :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 na razie i tak nie mam więc tylko szukam ale jak by si e trafiło coś ciekawego to kupię Ja jestem prawie codziennie we forum. Mam tel do Ciebie i jak znowu pokażą się w promocji to Ci zadzwonię a Ty wtedy sobie podejmiesz decyzję czy chcesz czy nie Jakby co to wyłożę kasę, oddasz przy odbiorze Czy to ozncza że jesteś GALERIANKĄ ... :mysli: Galerianem dziewczyny zbierały na jeansy ,telefony ...............itp. rozumiem ,że ten gwint i 18" w ten sposób będziesz chciał zdobyć :polew: :polew: :polew: Artur, trzeba się imać wszystkiego aby dążyć do celu jeszcze zapomniałeś dodać Recaro do środka Czyli rezanko na maxa rozumiem ,że w tym momencie koszty nie grają roli No niestety grają rolę, trzeba wybierać albo mody albo żarcie dla dzieci, w sumie to jak jeden dzień nie zjedzą to nic się nie stanie a już parę groszy na mody będzie
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 23:11_________________________________________________ myślałem ,ze koszty roli nie grają jak tam w galerii cosik wyhaczysz
Mario22 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 na razie i tak nie mam więc tylko szukam ale jak by si e trafiło coś ciekawego to kupię Ja jestem prawie codziennie we forum. Mam tel do Ciebie i jak znowu pokażą się w promocji to Ci zadzwonię a Ty wtedy sobie podejmiesz decyzję czy chcesz czy nie Jakby co to wyłożę kasę, oddasz przy odbiorze Czy to ozncza że jesteś GALERIANKĄ ... :mysli: Galerianem dziewczyny zbierały na jeansy ,telefony ...............itp. rozumiem ,że ten gwint i 18" w ten sposób będziesz chciał zdobyć :polew: :polew: :polew: Artur, trzeba się imać wszystkiego aby dążyć do celu jeszcze zapomniałeś dodać Recaro do środka Czyli rezanko na maxa rozumiem ,że w tym momencie koszty nie grają roli No niestety grają rolę, trzeba wybierać albo mody albo żarcie dla dzieci, w sumie to jak jeden dzień nie zjedzą to nic się nie stanie a już parę groszy na mody będzie Adoptuj mnie to duzo porezasz bo mam mega zapas jedzenia w sobiei moge długo nie jeść ... :polew: :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 na razie i tak nie mam więc tylko szukam ale jak by si e trafiło coś ciekawego to kupię Ja jestem prawie codziennie we forum. Mam tel do Ciebie i jak znowu pokażą się w promocji to Ci zadzwonię a Ty wtedy sobie podejmiesz decyzję czy chcesz czy nie Jakby co to wyłożę kasę, oddasz przy odbiorze Czy to ozncza że jesteś GALERIANKĄ ... :mysli: Galerianem dziewczyny zbierały na jeansy ,telefony ...............itp. rozumiem ,że ten gwint i 18" w ten sposób będziesz chciał zdobyć :polew: :polew: :polew: Artur, trzeba się imać wszystkiego aby dążyć do celu jeszcze zapomniałeś dodać Recaro do środka Czyli rezanko na maxa rozumiem ,że w tym momencie koszty nie grają roli No niestety grają rolę, trzeba wybierać albo mody albo żarcie dla dzieci, w sumie to jak jeden dzień nie zjedzą to nic się nie stanie a już parę groszy na mody będzie Adoptuj mnie to duzo porezasz bo mam mega zapas jedzenia w sobiei moge długo nie jeść ... :polew: :polew: :polew: Ciebie to na kotlety Moja mała lubi mięcho
Mario22 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 na razie i tak nie mam więc tylko szukam ale jak by si e trafiło coś ciekawego to kupię Ja jestem prawie codziennie we forum. Mam tel do Ciebie i jak znowu pokażą się w promocji to Ci zadzwonię a Ty wtedy sobie podejmiesz decyzję czy chcesz czy nie Jakby co to wyłożę kasę, oddasz przy odbiorze Czy to ozncza że jesteś GALERIANKĄ ... :mysli: Galerianem dziewczyny zbierały na jeansy ,telefony ...............itp. rozumiem ,że ten gwint i 18" w ten sposób będziesz chciał zdobyć :polew: :polew: :polew: Artur, trzeba się imać wszystkiego aby dążyć do celu jeszcze zapomniałeś dodać Recaro do środka Czyli rezanko na maxa rozumiem ,że w tym momencie koszty nie grają roli No niestety grają rolę, trzeba wybierać albo mody albo żarcie dla dzieci, w sumie to jak jeden dzień nie zjedzą to nic się nie stanie a już parę groszy na mody będzie Adoptuj mnie to duzo porezasz bo mam mega zapas jedzenia w sobiei moge długo nie jeść ... :polew: :polew: :polew: Ciebie to na kotlety Moja mała lubi mięcho Ale zemnie to same mięsnie a nie miękkie mięcho ... :polew: :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 na razie i tak nie mam więc tylko szukam ale jak by si e trafiło coś ciekawego to kupię Ja jestem prawie codziennie we forum. Mam tel do Ciebie i jak znowu pokażą się w promocji to Ci zadzwonię a Ty wtedy sobie podejmiesz decyzję czy chcesz czy nie Jakby co to wyłożę kasę, oddasz przy odbiorze Czy to ozncza że jesteś GALERIANKĄ ... :mysli: Galerianem dziewczyny zbierały na jeansy ,telefony ...............itp. rozumiem ,że ten gwint i 18" w ten sposób będziesz chciał zdobyć :polew: :polew: :polew: Artur, trzeba się imać wszystkiego aby dążyć do celu jeszcze zapomniałeś dodać Recaro do środka Czyli rezanko na maxa rozumiem ,że w tym momencie koszty nie grają roli No niestety grają rolę, trzeba wybierać albo mody albo żarcie dla dzieci, w sumie to jak jeden dzień nie zjedzą to nic się nie stanie a już parę groszy na mody będzie Adoptuj mnie to duzo porezasz bo mam mega zapas jedzenia w sobiei moge długo nie jeść ... :polew: :polew: :polew: Ciebie to na kotlety Moja mała lubi mięcho Ale zemnie to same mięsnie a nie miękkie mięcho ... :polew: :polew: :polew: nie gadaj a kaj te mięśnie, chyba że piwny miałeś na myśli :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 na razie i tak nie mam więc tylko szukam ale jak by si e trafiło coś ciekawego to kupię Ja jestem prawie codziennie we forum. Mam tel do Ciebie i jak znowu pokażą się w promocji to Ci zadzwonię a Ty wtedy sobie podejmiesz decyzję czy chcesz czy nie Jakby co to wyłożę kasę, oddasz przy odbiorze Czy to ozncza że jesteś GALERIANKĄ ... :mysli: Galerianem dziewczyny zbierały na jeansy ,telefony ...............itp. rozumiem ,że ten gwint i 18" w ten sposób będziesz chciał zdobyć :polew: :polew: :polew: Artur, trzeba się imać wszystkiego aby dążyć do celu jeszcze zapomniałeś dodać Recaro do środka Czyli rezanko na maxa rozumiem ,że w tym momencie koszty nie grają roli No niestety grają rolę, trzeba wybierać albo mody albo żarcie dla dzieci, w sumie to jak jeden dzień nie zjedzą to nic się nie stanie a już parę groszy na mody będzie Adoptuj mnie to duzo porezasz bo mam mega zapas jedzenia w sobiei moge długo nie jeść ... :polew: :polew: :polew: to jednak Mirek ma dobry opis na gg że sprzeda brata w dobrej cenie
m3rvin Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 na razie i tak nie mam więc tylko szukam ale jak by si e trafiło coś ciekawego to kupię Ja jestem prawie codziennie we forum. Mam tel do Ciebie i jak znowu pokażą się w promocji to Ci zadzwonię a Ty wtedy sobie podejmiesz decyzję czy chcesz czy nie Jakby co to wyłożę kasę, oddasz przy odbiorze Czy to ozncza że jesteś GALERIANKĄ ... :mysli: Galerianem dziewczyny zbierały na jeansy ,telefony ...............itp. rozumiem ,że ten gwint i 18" w ten sposób będziesz chciał zdobyć :polew: :polew: :polew: Artur, trzeba się imać wszystkiego aby dążyć do celu jeszcze zapomniałeś dodać Recaro do środka Czyli rezanko na maxa rozumiem ,że w tym momencie koszty nie grają roli No niestety grają rolę, trzeba wybierać albo mody albo żarcie dla dzieci, w sumie to jak jeden dzień nie zjedzą to nic się nie stanie a już parę groszy na mody będzie Adoptuj mnie to duzo porezasz bo mam mega zapas jedzenia w sobiei moge długo nie jeść ... :polew: :polew: :polew: Ciebie to na kotlety Moja mała lubi mięcho Ale zemnie to same mięsnie a nie miękkie mięcho ... :polew: :polew: :polew: na steki idealne :polew: :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 na razie i tak nie mam więc tylko szukam ale jak by si e trafiło coś ciekawego to kupię Ja jestem prawie codziennie we forum. Mam tel do Ciebie i jak znowu pokażą się w promocji to Ci zadzwonię a Ty wtedy sobie podejmiesz decyzję czy chcesz czy nie Jakby co to wyłożę kasę, oddasz przy odbiorze Czy to ozncza że jesteś GALERIANKĄ ... :mysli: Galerianem dziewczyny zbierały na jeansy ,telefony ...............itp. rozumiem ,że ten gwint i 18" w ten sposób będziesz chciał zdobyć :polew: :polew: :polew: Artur, trzeba się imać wszystkiego aby dążyć do celu jeszcze zapomniałeś dodać Recaro do środka Czyli rezanko na maxa rozumiem ,że w tym momencie koszty nie grają roli No niestety grają rolę, trzeba wybierać albo mody albo żarcie dla dzieci, w sumie to jak jeden dzień nie zjedzą to nic się nie stanie a już parę groszy na mody będzie Adoptuj mnie to duzo porezasz bo mam mega zapas jedzenia w sobiei moge długo nie jeść ... :polew: :polew: :polew: Ciebie to na kotlety Moja mała lubi mięcho Ale zemnie to same mięsnie a nie miękkie mięcho ... :polew: :polew: :polew: na steki idealne :polew: :polew: :polew: Nie steki a Stejki ... czyt. Burnejka ..
Rekomendowane odpowiedzi