seves Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 faktycznie nie ogarniasz nowego forum, juz dawno wrzucil do watku top 3 ---------- Post added at 16:20 ---------- Previous post was at 16:18 ---------- a da rade zacytowac kilka wypowiedzi po kolei razem jak rozmowa wyglada?
H4mm3R Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 dobry a łudziłem się że Hammer zmieni się razem z nowym forum Jo Cie prosza
#Przemo# Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Faktycznie nie ogarniasz nowego forum, juz dawno wrzucil do watku top 3 jak mogłem przegapić ytakie wydażenie społeczne??
seves Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 ej seves dostołeś odymie pw? a kurw teraz to tak te wiadomości przychodzą że w ogole tego nie widać sie yno cyferka na wiyrchu zapalo a czy jo tam zaglądom
danielom Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Opublikowano 1 Marca 2012 ---------- Post added at 16:20 ---------- Previous post was at 16:18 ---------- a da rade zacytowac kilka wypowiedzi po kolei razem jak rozmowa wyglada? Po prawej przycisk "multi-cytat" i zaznaczasz po kolei, które chcesz dodać a w ostatniej dajesz "odpowiedz z cytatem". Wpadniesz dziś ?
seves Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 tak będę własnie sie z lakim ugaduję ale mi chodzi jak ktoś kogoś cytuje a ja chcę ich zacytować... to mi tylko w cytat wskakuje ta ostatnia odpowiedź
danielom Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Opublikowano 1 Marca 2012 tak będę własnie sie z lakim ugaduję ale mi chodzi jak ktoś kogoś cytuje a ja chcę ich zacytować... to mi tylko w cytat wskakuje ta ostatnia odpowiedź Wygląda na to, że nie ma takiej opcji
#Przemo# Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 :OMG:specjalnie dla mnie Hammerku Bo sobie jeszcze któś cóś pomyśli :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie:
H4mm3R Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 :OMG:specjalnie dla mnie Hammerku Bo sobie jeszcze któś cóś pomyśli :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie: Właśnie dla Ciebie
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 ide do domu ,a Wy potem dajcie znać co na spocie było
addassko Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 mnie dzis niestety nie udalo sie dojechac, pozdro 4 all ---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 21:21 ---------- nice :wink:
tomaszstn Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Ja byłem do 19.30 na szkoleniu. Teoretycznie mogłem jechać ale brak innych chętnych a po 8 godzinach robienia mi miazgi z mózgu to miałem dość i marzyłem o chatce ---------- Post added at 23:10 ---------- Previous post was at 23:10 ---------- Dużo osób było?
Polko_V Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Ja, Moja Ż, Daniel i Natalka, Laki i SeVes
Rekomendowane odpowiedzi