Guregoru Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 chodniki Wam na noc zwijają ,czy jak ????????? Sam nie wiem jak to zrobiłem
Polko_V Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Ty się śmiej ja kiedyś jak z knajpy wracałem to niecały kilometr szedłem 3 godziny Ty szedłeś 3h a ja 0,5 km miałem z baru do domu i jakimś cudem w Połomi u kuzynka wylądowałem:whistling:
#Przemo# Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Wy to macie przeżycia trza tylko pamiętać żeby z wami nie wracać po pijaku do domu bo z najkrótszego spacerku zrobicie wyprawę na drugi koniec polski "Bunkrów nie ma ale też jest zajeb.ście..."
Polko_V Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 a tam ze świerklan tam gdzie mieszkalem do kuzynka jest 4.5 km więc...
Pretor Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Ja też wczoraj wieczorem tak dałem w palnik jak mało kiedy. Prawie cała niedziela wyjęta z życiorysu, dopiero teraz dochodzę do siebie .
Guregoru Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 "Bunkrów nie ma ale też jest zajeb.ście..." :polew::polew:
H4mm3R Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 "Bunkrów nie ma ale też jest zajeb.ście..." :polew::polew: U mnie są
Guregoru Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 "Bunkrów nie ma ale też jest zajeb.ście..." :polew::polew: U mnie są Tam jeszcze nie dotarłem
H4mm3R Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 "Bunkrów nie ma ale też jest zajeb.ście..." :polew::polew: U mnie są Tam jeszcze nie dotarłem Nawet czołg stoi
Guregoru Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 "Bunkrów nie ma ale też jest zajeb.ście..." :polew::polew: U mnie są Tam jeszcze nie dotarłem Nawet czołg stoi Czołg to my też mamy
H4mm3R Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 "Bunkrów nie ma ale też jest zajeb.ście..." :polew::polew: U mnie są Tam jeszcze nie dotarłem Nawet czołg stoi Czołg to my też mamy Ze znaczkiem seat ibiza
Guregoru Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 "Bunkrów nie ma ale też jest zajeb.ście..." :polew::polew: U mnie są Tam jeszcze nie dotarłem Nawet czołg stoi Czołg to my też mamy Ze znaczkiem seat ibiza Nie obrażaj czołgu
diman Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Nie pije w ten week, dyzur mam czyli w następny się odkujesz ---------- Post added at 12:29 ---------- Previous post was at 12:27 ---------- Ty się śmiej ja kiedyś jak z knajpy wracałem to niecały kilometr szedłem 3 godziny chodniki Wam na noc zwijają ,czy jak ????????? tam nie ma chodników
Arturoo Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Same pijoki no Ja też wczoraj wieczorem tak dałem w palnik jak mało kiedy. Prawie cała niedziela wyjęta z życiorysu, dopiero teraz dochodzę do siebie . pić trza umić "Bunkrów nie ma ale też jest zajeb.ście..." :polew::polew: U mnie są Tam jeszcze nie dotarłem Nawet czołg stoi czorny w akrylu :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:
H4mm3R Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 "Bunkrów nie ma ale też jest zajeb.ście..." :polew::polew: U mnie są Tam jeszcze nie dotarłem Nawet czołg stoi czorny w akrylu :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed: Ja wiem komu furak jak czołg klekota :decayed::decayed::decayed::decayed:
Polko_V Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 "Bunkrów nie ma ale też jest zajeb.ście..." :polew::polew: U mnie są w rybniku na "mojej" kopalni są dwa, nie wiem gdzie dokładnie nie byłem w nich, ale tabliczki do nich są
Arturoo Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 "Bunkrów nie ma ale też jest zajeb.ście..." :polew::polew: U mnie są Tam jeszcze nie dotarłem Nawet czołg stoi czorny w akrylu :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed: Ja wiem komu furak jak czołg klekota :decayed::decayed::decayed::decayed: no nie gadaj ,że byłeś wczoraj w sjz jak go rano paliłem :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed: ---------- Post added at 21:54 ---------- Previous post was at 21:52 ---------- :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Polko_V Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 dobra Pany...idę spać i coś porezać w łóżku dobranoc:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi