H4mm3R Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 siema pozdro z nl:decayed: kiedy stabilizatory zamawiamy
danielom Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Opublikowano 12 Marca 2012 Jakiego curwa linka, przecież pisał że auto znajomego.... A na Bielskich dał foto podglądowe. Moim zdaniem bez sensu jest zmieniać furaka w którego tyle kasy wpakowal, a pieniędzmi też nie sra... Zauwaażyłem, że w tym temacie to sie spinasz jakby to co najmniej Twoj problem był. Chce to zmienia, z gowna bata juz nie ukreci to ile mozna inwestować.
laki83 Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 siema pozdro z nl:decayed: kiedy stabilizatory zamawiamy spokojnie ...jeszcze nic nie zarobiłem
seves Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 siema pozdro z nl:decayed: a i pozdro stąd jak tam trasa na nowych stołkach?
H4mm3R Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Jakiego curwa linka, przecież pisał że auto znajomego.... A na Bielskich dał foto podglądowe. Moim zdaniem bez sensu jest zmieniać furaka w którego tyle kasy wpakowal, a pieniędzmi też nie sra... Zauwaażyłem, że w tym temacie to sie spinasz jakby to co najmniej Twoj problem był. Chce to zmienia, z gowna bata juz nie ukreci to ile mozna inwestować.[/QUOTe] Auto po konkretnych naprawach, jeździ, nie wymaga inwestycji to po co sprzedawać. A tym bardziej zmieniać na coś bez Turbo sam mu to mówiłeś
danielom Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Opublikowano 12 Marca 2012 Jakiego curwa linka, przecież pisał że auto znajomego.... A na Bielskich dał foto podglądowe. Moim zdaniem bez sensu jest zmieniać furaka w którego tyle kasy wpakowal, a pieniędzmi też nie sra... Zauwaażyłem, że w tym temacie to sie spinasz jakby to co najmniej Twoj problem był. Chce to zmienia, z gowna bata juz nie ukreci to ile mozna inwestować. Auto po konkretnych naprawach, jeździ, nie wymaga inwestycji to po co sprzedawać. A tym bardziej zmieniać na coś bez Turbo sam mu to mówiłeś No własnie nie jeździ
Arturoo Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 siema pozdro z nl:decayed: kiedy stabilizatory zamawiamy spokojnie ...jeszcze nic nie zarobiłem :cheesy: ---------- Post added at 01:53 ---------- Previous post was at 01:47 ---------- siema pozdro z nl:decayed: Hej. Andrzej dobrze tylne mocowania wyregulował ? Bagaż nie fruwał po aucie ?
#Przemo# Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Jakiego curwa linka, przecież pisał że auto znajomego.... A na Bielskich dał foto podglądowe. Moim zdaniem bez sensu jest zmieniać furaka w którego tyle kasy wpakowal, a pieniędzmi też nie sra... Zauwaażyłem, że w tym temacie to sie spinasz jakby to co najmniej Twoj problem był. Chce to zmienia, z gowna bata juz nie ukreci to ile mozna inwestować. Auto po konkretnych naprawach, jeździ, nie wymaga inwestycji to po co sprzedawać. A tym bardziej zmieniać na coś bez Turbo sam mu to mówiłeś Tak Hammerku ja o tym że u Artura wszystko gra i jest zrobione na cacy słyszę od Sierpnia zeszłego roku. Wydaje mi się że nawet jemu już się znudziło dokładać nawet jak ma wymienić na auto bez turbiny przynajmniej jedna rzecz mniej do stresów. ARTURQ oby jeździło i się nie psuło, ja bym go sprzedał już we wrześniu no ale wiem że ciężko rozstać się ze smerfem w którego się włożyło tyle kaski bezpowrotnie niestety.
laki83 Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 siema pozdro z nl:decayed: a i pozdro stąd jak tam trasa na nowych stołkach? siema pozdro z nl:decayed: kiedy stabilizatory zamawiamy spokojnie ...jeszcze nic nie zarobiłem :cheesy: ---------- Post added at 01:53 ---------- Previous post was at 01:47 ---------- siema pozdro z nl:decayed: Hej. Andrzej dobrze tylne mocowania wyregulował ? Bagaż nie fruwał po aucie ? trasa na stołkach spoko..jak na razie jestem zadowolony:decayed: a co do fruwania po aucie..hmmm najgorzej bylo pierwszy raz zachamować.tylna kanapa sie nie sklapła więc byłem spokojny:polew:
Pretor Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Ja tam ArturQ Cię rozumiem. Też bym miał już dość takiego auta. Do niedawna myślałem tak jak pisał H4mm3R ale auto niby ok za za chwilę znowu coś nowego wyskakuje. W życiu jest wystarczająco problemów, żeby jeszcze dodatkowo ciągle przejmować się autem kiedy znowu coś wyskoczy. Po takich przebojach z autem tez bym chciał w końcu w spokoju wsiąść do auta i bez obaw cieszyć się jazdą. Silnik wolnossący też ma swoje zalety, szczególnie V6 a jeszcze lepiej V8 przy czym ten drugi to już chyba za drogi w tankowaniu.
Polko_V Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 zdaj potem relacje na pv jak to wygląda:wink:
Rekomendowane odpowiedzi