Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no nic idę się poszykować :wink:

• Odpowiedzi 24.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

3867

• Polko_V

2819

• H4mm3R

2707

• Mario22

1269

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Miłego spotowania... Wy na spota a ja do roboty ...:wallbash:

Opublikowano

ja też idę, ale na 23:wink: więc spoko...Ty będziesz kończył (myślał o końcu) a ja będę zaczynał:wallbash::tongue4:

Opublikowano

Ja walcze od 20 do 6 rana :facepalm:

Opublikowano

o ja pierdziu:facepalm:...ja o 6 to będę już spał:decayed:

Opublikowano

:hi: pw czytales ?

Opublikowano

Jeżeli to o te ogloszenie na Leonclubie to sorki ale ja tam nic nie wystawiam pomimo iz mam klubowicza bo tam wystawienie czego kolwiek to jest dwa dni roboty :wallbash:

Opublikowano

Jeżeli to o te ogloszenie na Leonclubie to sorki ale ja tam nic nie wystawiam pomimo iz mam klubowicza bo tam wystawienie czego kolwiek to jest dwa dni roboty :wallbash:

o :facepalm::doh: spoko :wink:

Opublikowano
:hi:

Ja niestety dzisiaj bez furki jestem rezamy wieczorkiem nowe hamulce także nie da rady wpaść

tzn. :naughty:

niewentylowane 280 :kox: ?

:decayed:

Ty się tak nie ciesz bo ledwo się zmieściły pod 17" miałem stracha że jednak coś źle wymierzyliśmy ale pasi jak ulał 345mm wypełnia 17" na styk :decayed:

---------- Post added at 20:06 ---------- Previous post was at 20:03 ----------

udanego spocika idę spać mam już dosyć na dzisiaj.

Opublikowano

Spocik był fest udany :thumbdown: poza mną i Griszą nikt się nie pojawił...

Opublikowano

H4mm3R - dzięki za spota :wink: Tyle razy się wybierałem i nigdy dotrzeć do was nie mogłem, wreszcie jak się wybrałem to......

Opublikowano

Jakby nie było mowy, że moglibyście dać znać że będziecie. Myśmy byli ale sporo po 19 bo mialem troche roboty przy swojej padace.

---------- Post added at 00:26 ---------- Previous post was at 00:25 ----------

udanego spocika i miejmy nadzieje ze w wiekszej frekfencji niz ostatnio jak mialem okazje byc :naughty::naughty:

Sam wiesz jak to działa, mało kto chce przyjechać sam, a jak znów inni sie nie zdecydują to reszta też rezygnuje i tak sie to ciągnie, że nikt nie wpada :)

eee na katowickich zawsze jezdzimy i jest stala ekipa.... na gliwickich tez :wink::wink:

Taa, co byłem to Ciebie nie było :decayed:

Opublikowano

dzięki za spota

ja dotarłem późno bo maluszka kąpaliśmy ,szkoda że nie zgadaliśmy sie wcześniej to byśmy się wszyscy zjechali późno

Opublikowano

Wrzucacie letnie koła?

ja czekam.. letnich jeszcze nie polecam bo można felgi (i nie tylko) szybko stracić :decayed:

wczoraj i dziś koło 6 u mnie przynajmniej była masakra lód dosłownie na drodze bo duża wilgotność a nad ranem przymrozki więc ja w każdym razie nie ryzykuje bo w rybniku jest tragedia :thumbdown:

no chyba że jeździ się jak Hammer, śpi do 11 i najwcześniej wyrusza o 12 :grin: tylko wtedy trzeba pamiętać o powrocie w nocy :tongue:

Opublikowano
Jakby nie było mowy, że moglibyście dać znać że będziecie. Myśmy byli ale sporo po 19 bo mialem troche roboty przy swojej padace.

m3rwin dzwonił do Grześka o 19:20 że za 15min będziecie, a ja z Griszą czekałem do 19:45 i nikogo nie było :whistling:

---------- Post added at 09:03 ---------- Previous post was at 09:02 ----------

---------- Post added at 09:05 ---------- Previous post was at 09:03 ----------

Wrzucacie letnie koła?

ja czekam.. letnich jeszcze nie polecam bo można felgi (i nie tylko) szybko stracić :decayed:

wczoraj i dziś koło 6 u mnie przynajmniej była masakra lód dosłownie na drodze bo duża wilgotność a nad ranem przymrozki więc ja w każdym razie nie ryzykuje bo w rybniku jest tragedia :thumbdown:

no chyba że jeździ się jak Hammer, śpi do 11 i najwcześniej wyrusza o 12 :grin: tylko wtedy trzeba pamiętać o powrocie w nocy :tongue:

No co Ty chcesz, przecież i tak felg jeszcze nima :whistling: dodzwoniłeś się tam wczoraj?

Opublikowano

No co Ty chcesz, przecież i tak felg jeszcze nima :whistling: dodzwoniłeś się tam wczoraj?

nie! trageria kurw :facepalm:

dziś zadzwonie do kumpla i poprosze żeby do niego dryngnął :wink:

Opublikowano

No ja już nie mam wyboru tylko letnie mogę założyć bo teraz zimowych 17-tek nie będę już kupował a poza tym już ciepło się robi rano dzisiaj +7 także spokojnie można śmigać

Opublikowano

No ja już nie mam wyboru tylko letnie mogę założyć bo teraz zimowych 17-tek nie będę już kupował a poza tym już ciepło się robi rano dzisiaj +7 także spokojnie można śmigać

u Was 7st?:shock3:

u mnie w Rybniku 0 :decayed:

Opublikowano

Jak mi Cię żal że na tak dużych kołach musisz teraz jeździć :polew:

---------- Post added at 09:13 ---------- Previous post was at 09:12 ----------

u Was 7st?:shock3:

u mnie w Rybniku 0 :decayed:

W smerflandii zawsze cieplej było :decayed: