Mario22 Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Miłego spotowania... Wy na spota a ja do roboty ...
Polko_V Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 ja też idę, ale na 23:wink: więc spoko...Ty będziesz kończył (myślał o końcu) a ja będę zaczynał
Polko_V Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 o ja pierdziu:facepalm:...ja o 6 to będę już spał
Mario22 Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Ja walcze od 20 do 6 rana pw czytales ? Jeżeli to o te ogloszenie na Leonclubie to sorki ale ja tam nic nie wystawiam pomimo iz mam klubowicza bo tam wystawienie czego kolwiek to jest dwa dni roboty
m3rvin Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Ja walcze od 20 do 6 rana pw czytales ? Jeżeli to o te ogloszenie na Leonclubie to sorki ale ja tam nic nie wystawiam pomimo iz mam klubowicza bo tam wystawienie czego kolwiek to jest dwa dni roboty o spoko
#Przemo# Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Ja niestety dzisiaj bez furki jestem rezamy wieczorkiem nowe hamulce także nie da rady wpaść tzn. niewentylowane 280 ? Ty się tak nie ciesz bo ledwo się zmieściły pod 17" miałem stracha że jednak coś źle wymierzyliśmy ale pasi jak ulał 345mm wypełnia 17" na styk ---------- Post added at 20:06 ---------- Previous post was at 20:03 ---------- udanego spocika idę spać mam już dosyć na dzisiaj.
H4mm3R Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Spocik był fest udany poza mną i Griszą nikt się nie pojawił...
Grisza79 Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 H4mm3R - dzięki za spota Tyle razy się wybierałem i nigdy dotrzeć do was nie mogłem, wreszcie jak się wybrałem to......
danielom Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Opublikowano 15 Marca 2012 Jakby nie było mowy, że moglibyście dać znać że będziecie. Myśmy byli ale sporo po 19 bo mialem troche roboty przy swojej padace. ---------- Post added at 00:26 ---------- Previous post was at 00:25 ---------- udanego spocika i miejmy nadzieje ze w wiekszej frekfencji niz ostatnio jak mialem okazje byc :naughty: Sam wiesz jak to działa, mało kto chce przyjechać sam, a jak znów inni sie nie zdecydują to reszta też rezygnuje i tak sie to ciągnie, że nikt nie wpada eee na katowickich zawsze jezdzimy i jest stala ekipa.... na gliwickich tez :wink: Taa, co byłem to Ciebie nie było
Mario22 Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 Beret z rana i po robocie Pomocy http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?185381-Leon-Top-Sport-by-Mario22/page5
Arturoo Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 dzięki za spota ja dotarłem późno bo maluszka kąpaliśmy ,szkoda że nie zgadaliśmy sie wcześniej to byśmy się wszyscy zjechali późno
seves Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 Wrzucacie letnie koła? ja czekam.. letnich jeszcze nie polecam bo można felgi (i nie tylko) szybko stracić wczoraj i dziś koło 6 u mnie przynajmniej była masakra lód dosłownie na drodze bo duża wilgotność a nad ranem przymrozki więc ja w każdym razie nie ryzykuje bo w rybniku jest tragedia no chyba że jeździ się jak Hammer, śpi do 11 i najwcześniej wyrusza o 12 tylko wtedy trzeba pamiętać o powrocie w nocy
H4mm3R Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 Jakby nie było mowy, że moglibyście dać znać że będziecie. Myśmy byli ale sporo po 19 bo mialem troche roboty przy swojej padace. m3rwin dzwonił do Grześka o 19:20 że za 15min będziecie, a ja z Griszą czekałem do 19:45 i nikogo nie było ---------- Post added at 09:03 ---------- Previous post was at 09:02 ---------- ---------- Post added at 09:05 ---------- Previous post was at 09:03 ---------- Wrzucacie letnie koła? ja czekam.. letnich jeszcze nie polecam bo można felgi (i nie tylko) szybko stracić wczoraj i dziś koło 6 u mnie przynajmniej była masakra lód dosłownie na drodze bo duża wilgotność a nad ranem przymrozki więc ja w każdym razie nie ryzykuje bo w rybniku jest tragedia no chyba że jeździ się jak Hammer, śpi do 11 i najwcześniej wyrusza o 12 tylko wtedy trzeba pamiętać o powrocie w nocy No co Ty chcesz, przecież i tak felg jeszcze nima dodzwoniłeś się tam wczoraj?
seves Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 No co Ty chcesz, przecież i tak felg jeszcze nima dodzwoniłeś się tam wczoraj? nie! trageria kurw dziś zadzwonie do kumpla i poprosze żeby do niego dryngnął
#Przemo# Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 No ja już nie mam wyboru tylko letnie mogę założyć bo teraz zimowych 17-tek nie będę już kupował a poza tym już ciepło się robi rano dzisiaj +7 także spokojnie można śmigać
seves Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 No ja już nie mam wyboru tylko letnie mogę założyć bo teraz zimowych 17-tek nie będę już kupował a poza tym już ciepło się robi rano dzisiaj +7 także spokojnie można śmigać u Was 7st? u mnie w Rybniku 0
H4mm3R Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 No ja już nie mam wyboru tylko letnie mogę założyć bo teraz zimowych 17-tek nie będę już kupował a poza tym już ciepło się robi rano dzisiaj +7 także spokojnie można śmigać Jak mi Cię żal że na tak dużych kołach musisz teraz jeździć ---------- Post added at 09:13 ---------- Previous post was at 09:12 ---------- No ja już nie mam wyboru tylko letnie mogę założyć bo teraz zimowych 17-tek nie będę już kupował a poza tym już ciepło się robi rano dzisiaj +7 także spokojnie można śmigać u Was 7st? u mnie w Rybniku 0 W smerflandii zawsze cieplej było
Rekomendowane odpowiedzi