Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: heloł :decayed:
  • Odpowiedzi 24.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

3867

• Polko_V

2819

• H4mm3R

2707

• Mario22

1269

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi::hi:
Opublikowano
zaczekam najpierw na gregora, potem zobaczymy :wink: Jeszcze raz dzięki

Dawaj te logi na maila (maila masz) zaraz zobaczymy czemu Ci to nie jedzie :decayed:

Opublikowano
:hi: Ja wczoraj wróciłem o 21:30 do domu już mi się chciało jechac do was zobaczymy jak będzie za tydzień
Opublikowano

Za tydzień będę pochwalić się A4 :decayed::naughty:

PS: Łyknoł bym jedną ramkę klubową, nie ma ktoś na zbyciu?

Opublikowano

jakbys zamawial to daj znac ja tez wezme jedna to bedzie taniej

Opublikowano

No właśnie tak myślę że w dwóch zawsze wysyłka na pół :decayed:

Opublikowano

To weź i dla mnie jedną, bo moja coś się połamała :whistling:

Opublikowano

Na razie chętni na 3 sztuki. Poczekam do jutra i zamówię, 7,50x3 + 10zł wysyłka + 2,50 wpłata = po 11,70 :decayed: I jakie chcecie bo ja srebrne :wink:

Opublikowano
Na razie chętni na 3 sztuki. Poczekam do jutra i zamówię, 7,50x3 + 10zł wysyłka + 2,50 wpłata = po 11,70 :decayed: I jakie chcecie bo ja srebrne :wink:

Jak będziecie zamawiać to ja przygarnąłbym jedną czarną :naughty:

Opublikowano

czarna dla mnie

Opublikowano

ja się może swoich pozbywał będę bo Gryfi mi pomysła podrzucił by mieć czysto na zderzaku :wink: only blacha sjz.;/.;.;.:wink:

Opublikowano
ja się może swoich pozbywał będę bo Gryfi mi pomysła podrzucił by mieć czysto na zderzaku :wink: only blacha sjz.;/.;.;.:wink:

:facepalm:

Opublikowano

ja mam jedną czarną ramkę na zbyciu...:whistling::decayed: bo z przodu mam tylko blachę:naughty:

Opublikowano

Kuna dla mnie czarna :wink:

---------- Post dopisany at 19:59 ---------- Poprzedni post napisany at 19:58 ----------

---------- Post dopisany at 19:59 ---------- Poprzedni post napisany at 19:59 ----------

Opublikowano

jakoś dziwnie to zacytowałeś Tomku:wink:

:shock3:nikt nie chce ramki klubowej w baaaaardzo dobrym stanie...normalnie szok:whistling::decayed:

Opublikowano

co tam :decayed:

---------- Post dopisany at 20:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:19 ----------

hhhmmmm tu również coś kolego miał na myśli ??????????? :decayed:

Opublikowano

Oj Artur bardzo Cię szanuję ale powielać pomysły Gryfiego, to już przesada :facepalm: