Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Seves :notworthy: za zalatwienie tego hamowania, obsluga na wysokim poziomie no i cena super :wink:

nie ma sprawy, ja ich nie znam tylko przez tel z nimi rozmawiałem :tongue: ale faktycznie brzmieli na profesjonalistów :wink:

ciesze się że jesteś zadowolony mam nadz że reszta chłopaków też będzie zadowolona:wink:

a o czas pytałem bo wiesz.. mogłoby wyjść taniej wynająć na godziny i próbować upchnąć jak najwięcej aut na godzinę tylko potem się rozliczać przeliczać mnożyć i dzielić najlepiej jakby każdy czekał do końca a jakby średnio zdążyli 3autka w godzinę to byłoby po ok. 83,33pln czyli zaoszczędzilibyśmy 17pln bo godzina 250pln za hamownię :wink:

• Odpowiedzi 24.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

3867

• Polko_V

2819

• H4mm3R

2707

• Mario22

1269

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

rozumiem, aczkolwiek 100zł to smieszna kasa, a wiadomo ze hamownia dobra i ludzie znaja sie na rzeczy. facet patrzac na moj wykres powiedzial tylko, zeby zdjac troche z dolu bo dwumas dostaje szybko w dupe, a pozatym soft spoko, zas tu magicy na forum twierdza ze lipa :decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

No ja już też po hamowanku, w sumie to jestem mile zaskoczony :banan:

Opublikowano
141KM/327Nm

Pogratulować wyniku

---------- Post dopisany at 15:52 ---------- Poprzedni post napisany at 15:51 ----------

No ja już też po hamowanku, w sumie to jestem mile zaskoczony :banan:

prosze w liczbach określić to zaskoczenie :decayed:

Opublikowano

A w podpisie nie widzisz :naughty:

Opublikowano

Coś zawyża ta hamownia :decayed:

Opublikowano

Nie ma bata :wink: wszystko jest ok :grin:

Opublikowano

graty Daniel, fajne masz te Nm:naughty: , co ci powiedzieli ze soft dobry czy zly ?

Opublikowano

Daniel to Ty softa bez hamowni robiłeś, że nie wiesz ile na serii było i ile po sofcie ?

Opublikowano
Daniel to Ty softa bez hamowni robiłeś, że nie wiesz ile na serii było i ile po sofcie ?

Dokladnie, soft to nie ladne kreski, a odpowiednie logi. na serie moge przelaczyc w kazdej chwili ale że dzis bylo szybko i grupowo to nie chcialem robic klopotu z drugim pomiarem.

---------- Post dopisany at 20:33 ---------- Poprzedni post napisany at 20:33 ----------

graty Daniel, fajne masz te Nm:naughty: , co ci powiedzieli ze soft dobry czy zly ?

Gosc co hamowal, powiedzial tylko zeby zdjac troche z dolu bo dwumas dostaje momentem a juz jest slaby a poza tym bardzo fajnie...

Opublikowano

po robocie...:decayed:

Opublikowano

hasasasss...1:1:decayed:

Opublikowano

uffffffffffffffffffffffffff:decayed:

Opublikowano

ale wyjebana w "kosmos" była ta bomba:shock3:

Opublikowano

co z tego jak nasi już nie biegają tylko chodzą :facepalm:

Opublikowano

obejrzymy co bydzie do końca...:whistling:

---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 22:05 ----------

:polew: byś Ty słyszoł tego mojigo komyntatora (czytej Żona) z lewej:decayed:

:ranting::rant:

---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:07 ----------

no i ładnie 1:1 :banan: