Polko_V Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 12 klusek, 2 rolady, 2 kotlety schabowe z serkiem i pomidorkiem na górze a do tego czerwona kapusta i sosik z roladek...został skonsumowany... ...no dobra zeżarłem to
laki83 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 siema wszystkim po powrocie z nl...i podziękował chłopakom za mini spota u Andrzeja w mojej drodze powrotnej
Arturoo Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 12 klusek, 2 rolady, 2 kotlety schabowe z serkiem i pomidorkiem na górze a do tego czerwona kapusta i sosik z roladek...został skonsumowany......no dobra zeżarłem to współczuje ---------- Post dopisany at 12:35 ---------- Poprzedni post napisany at 12:33 ---------- siema wszystkim po powrocie z nl...i podziękował chłopakom za mini spota u Andrzeja w mojej drodze powrotnej nie ma problemu jak raz przynajmniej 2 kozy były na placu ,a nie tylko niebieska jak do tej pory
Polko_V Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Potrafisz się teraz ruszyć ? u mnie to normalne:embarrassed: ---------- Post dopisany at 12:41 ---------- Poprzedni post napisany at 12:39 ---------- 12 klusek, 2 rolady, 2 kotlety schabowe z serkiem i pomidorkiem na górze a do tego czerwona kapusta i sosik z roladek...został skonsumowany......no dobra zeżarłem to współczuje ---------- Post dopisany at 12:35 ---------- Poprzedni post napisany at 12:33 ---------- siema wszystkim po powrocie z nl...i podziękował chłopakom za mini spota u Andrzeja w mojej drodze powrotnej nie ma problemu jak raz przynajmniej 2 kozy były na placu ,a nie tylko niebieska jak do tej pory Ty lepiej współczuj tym co wejdą po mnie do kibla:kox: :decayed:
danielom Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Potrafisz się teraz ruszyć ? Ogladales te foty ?
Arturoo Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Potrafisz się teraz ruszyć ? u mnie to normalne:embarrassed: ---------- Post dopisany at 12:41 ---------- Poprzedni post napisany at 12:39 ---------- 12 klusek, 2 rolady, 2 kotlety schabowe z serkiem i pomidorkiem na górze a do tego czerwona kapusta i sosik z roladek...został skonsumowany......no dobra zeżarłem to współczuje ---------- Post dopisany at 12:35 ---------- Poprzedni post napisany at 12:33 ---------- siema wszystkim po powrocie z nl...i podziękował chłopakom za mini spota u Andrzeja w mojej drodze powrotnej nie ma problemu jak raz przynajmniej 2 kozy były na placu ,a nie tylko niebieska jak do tej pory Ty lepiej współczuj tym co wejdą po mnie do kibla:kox: :decayed: mówisz ,że Cyklon B wujka Adolfa to odświerzacz powietrza przy Twoim pobycie w kibelku
Orzeszek Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Potrafisz się teraz ruszyć ? Ogladales te foty ? Oglądałem , i powiem Ci że to jest ciężka sprawa .:shocked:tak czy siak musimy się spotkać i rozwiązać problem , nie wiem jak to ugryść bo się z czymś takim jeszcze nie spotkałem .
danielom Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Potrafisz się teraz ruszyć ? Ogladales te foty ? Oglądałem , i powiem Ci że to jest ciężka sprawa .:shocked:tak czy siak musimy się spotkać i rozwiązać problem , nie wiem jak to ugryść bo się z czymś takim jeszcze nie spotkałem . Za "sloneczkami" tez odchodzi troche. wpadne ktoregos dnia sie zgadamy, bo i tak mam biznes do Ciebie
Polko_V Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Potrafisz się teraz ruszyć ? u mnie to normalne:embarrassed: ---------- Post dopisany at 12:41 ---------- Poprzedni post napisany at 12:39 ---------- 12 klusek, 2 rolady, 2 kotlety schabowe z serkiem i pomidorkiem na górze a do tego czerwona kapusta i sosik z roladek...został skonsumowany......no dobra zeżarłem to współczuje ---------- Post dopisany at 12:35 ---------- Poprzedni post napisany at 12:33 ---------- siema wszystkim po powrocie z nl...i podziękował chłopakom za mini spota u Andrzeja w mojej drodze powrotnej nie ma problemu jak raz przynajmniej 2 kozy były na placu ,a nie tylko niebieska jak do tej pory Ty lepiej współczuj tym co wejdą po mnie do kibla:kox: :decayed: mówisz ,że Cyklon B wujka Adolfa to odświerzacz powietrza przy Twoim pobycie w kibelku ojj...wujek Adolf byłby dumny z moich gazów:polew:...wziąłem na wycieczkę trójkę dzieci...chyba pierwszy i ostatni raz mojego chrześniaka 4latka, jego siostrę 7lat i córeczkę szwagierki 4latka...normalnie jestem normalnie, te dzieciaki razem to omen i dwie szarańcze:shock3:. O dziwo autko na tym nie ucierpiało, ale było Patryk zostaw podłokietnik, albo zostawcie lampki itd.
Arturoo Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 ...wziąłem na wycieczkę trójkę dzieci...chyba pierwszy i ostatni raz mojego chrześniaka 4latka, jego siostrę 7lat i córeczkę szwagierki 4latka...normalnie jestem normalnie, te dzieciaki razem to omen i dwie szarańcze:shock3:. O dziwo autko na tym nie ucierpiało, ale było Patryk zostaw podłokietnik, albo zostawcie lampki itd. było ich gumami takimi do bagażnika powiązać do siedzeń .....po jakieś 2 pajęczynki byś na ludka przeznaczył i porządek w aucie murowany
Polko_V Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 ...wziąłem na wycieczkę trójkę dzieci...chyba pierwszy i ostatni raz mojego chrześniaka 4latka, jego siostrę 7lat i córeczkę szwagierki 4latka...normalnie jestem normalnie, te dzieciaki razem to omen i dwie szarańcze:shock3:. O dziwo autko na tym nie ucierpiało, ale było Patryk zostaw podłokietnik, albo zostawcie lampki itd. było ich gumami takimi do bagażnika powiązać do siedzeń .....po jakieś 2 pajęczynki byś na ludka przeznaczył i porządek w aucie murowany noo...chyba będę musiał następnym razem coś z nimi robić...:hi:
egon47 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Kupie kanape tylna do B5 potrzebuje z niej materiał
Kuna Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Wróciłem właśnie od dziadków, byłem tam poremontować troszkę i w drodzę do kamień uszczerbił mi przedną szybę. No to albo wymiana albo naprawa
Rekomendowane odpowiedzi