H4mm3R Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 A chętnie Właśnie z wisły wróciłem byłem na rybce Taa chyba z rybnego koło osiedla Artura ---------- Post dopisany at 08:35 ---------- Poprzedni post napisany at 08:35 ----------
Arturoo Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 A chętnie Właśnie z wisły wróciłem byłem na rybce Taa chyba z rybnego koło osiedla Artura ten facet nigdy nic nie zmodzi jak najpierw będzie chodził po rybę do sklepu .....,a potem dojdzie do wniosku ,że i tak nici z obiadu bo przecież nie umie gotować i .....wio do Wisły na obiadek
Gość .... Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 A chętnie Właśnie z wisły wróciłem byłem na rybce Taa chyba z rybnego koło osiedla Artura ten facet nigdy nic nie zmodzi jak najpierw będzie chodził po rybę do sklepu .....,a potem dojdzie do wniosku ,że i tak nici z obiadu bo przecież nie umie gotować i .....wio do Wisły na obiadek dobre
H4mm3R Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 A chętnie Właśnie z wisły wróciłem byłem na rybce Taa chyba z rybnego koło osiedla Artura ten facet nigdy nic nie zmodzi jak najpierw będzie chodził po rybę do sklepu .....,a potem dojdzie do wniosku ,że i tak nici z obiadu bo przecież nie umie gotować i .....wio do Wisły na obiadek O tym mi nie mówił, że taki agent z niego PS. o której będziecie?
Polko_V Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 a co jest jakiś spot ?? gdzieś ?? ...
H4mm3R Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 a co jest jakiś spot ?? gdzieś ?? ... Ni kluski i rolady
Kuna Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 A chętnie Właśnie z wisły wróciłem byłem na rybce Taa chyba z rybnego koło osiedla Artura ten facet nigdy nic nie zmodzi jak najpierw będzie chodził po rybę do sklepu .....,a potem dojdzie do wniosku ,że i tak nici z obiadu bo przecież nie umie gotować i .....wio do Wisły na obiadek Ja po prostu taki nienajedzony jestem zawsze Po za tym
Pretor Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Właśnie wróciłem z Radomia. W Żorach na szybkiego ruchu chyba tir z prosiakami (zabitymi) walnął salto .
Arturoo Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Tir salto ---------- Post dopisany at 20:29 ---------- Poprzedni post napisany at 20:27 ----------
Pretor Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Noo dźwig go podnosił i był objazd od strony z Katowic, od Skoczowa stali w korku i świrowali.
Arturoo Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Jedziemy ---------- Post dopisany at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany at 20:54 ----------
Polko_V Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 jaa... ---------- Post dopisany at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:01 ---------- mm... moja Ż zrobiła kolacyjkę
Rekomendowane odpowiedzi