Polko_V Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 ojj...nie jestem po za***istym omlecie z własnych jajec:decayed: ---------- Post dopisany at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:16 ---------- yyy...tzn z jajec od kur ale własnego chowu:naughty:
Arturoo Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Ja miałem kolacje o 18......pomidor z pekinką i ogórkiem.......... jak chomik ... .....k.ź.a znowu jestem głodny .
Polko_V Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Ja miałem kolacje o 18......pomidor z pekinką i ogórkiem.......... jak chomik ... .....k.ź.a znowu jestem głodny . co Ty żresz:shock3:...i się dziwisz, że jesteś głodny:whistling: chłopie mięso, mięso i jeszcze raz mięso:slina: ---------- Post dopisany at 21:36 ---------- Poprzedni post napisany at 21:28 ---------- dobranoc bo o 4 trzeba wstawać
Arturoo Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Co poradze jak mnie mloda tak futruje
Polko_V Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 a rączek to Ty nie masz ?? ...ja jak już widzę coś podejrzanego, to wprowadzam tryb samoprzetrwania:decayed:
Polko_V Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 a teraz to już zmykam się przytulić do Żonki:naughty: dobranoc:hi:
srb38vx Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Fotogaleria > Sport > 5. edycja Tour de Rybnik Seves uścisk policjanta ---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ---------- Fotogaleria > Sport > 5. edycja Tour de Rybnik
Rekomendowane odpowiedzi