seves Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Gratki Seves :banan: Teraz to już na pewno znajdziesz sobie dupe ... dzieki Mario pytanie czy chcę d*pę na stałe a wyścig serio cudem ogarnąłem chociaż się nastawiałem na to od maja
Arturoo Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 nie ma się co dziwić ,że szybkimi benzyniakami jeździ .................jak takich ma kolegów teraz już wiem czemu 2 rok bez przeglądu jezdzi i światła stopu ---------- Post dopisany at 18:02 ---------- Poprzedni post napisany at 18:01 ---------- gratki Szymon
seves Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 dzięki dzięki Synki jeszcze raz jak wszystko pójdzie dobrze to w przyszłym sezonie będzie lepiej tak się przynajmniej nastawiam
seves Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 dzięki Hammerku dziś se do Andrzeja podjada i sorry za szumy ale jechaliśmy razem z kumplami i nie mogłem stanąc bo bym musiał ich potem gonić
Mario22 Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Mario zaproponował wyjazd 12.09 do Bielska na dłuższego spota, jest ktoś chętny na ognisko? godzina proponowana to 15.00 i siedzimy do późna w nocy
seves Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 przed chwilą jeździłem nową toyotą gt86 takie maleńkie coupe 2.0 boxer 200km myślałem że małe i lekkie to pojedzie ale w sumie delikatnie jakoś bez szału to szło za to fajnie przyjemnie.. tył napęd to esp mi się 2 razy włączyło
H4mm3R Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Ktoś chętny na mini spot pod MC w SWD? Godz. ok 20-20:30
Rekomendowane odpowiedzi