#Przemo# Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 to sie pochwal co tam zainkasowałeś albo lepiej przywieź fanty na ognisko do nałęża
Kuna Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Dzisiaj zainkasowaliśmy peugeota 207.
Polko_V Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 to lepiej będę płacić za wszystko bo potem taki "kuna" Ci przyjedzie i audi zainkasuje:facepalm: :decayed:
H4mm3R Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 to lepiej będę płacić za wszystko bo potem taki "kuna" Ci przyjedzie i audi zainkasuje:facepalm::decayed: Mi kuna 8 kur zainkasowała ja pier**le ta ksywa do niego pasuje jak do mało kogo :polew:
seves Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Dzisiaj zainkasowaliśmy peugeota 207. hahahahahhaha i wszystko jasne do konca roku Kuna juz bedzie na r6 jeździć PS jedzie ktoś w sobote na summer? jakas ekipa sie zbiera
Arturoo Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 to lepiej będę płacić za wszystko bo potem taki "kuna" Ci przyjedzie i audi zainkasuje:facepalm::decayed: Mi kuna 8 kur zainkasowała ja pier**le ta ksywa do niego pasuje jak do mało kogo :polew: ja jebie ale dowaliłeś Hammer
Kuna Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Seves, no chce kupić jeszcze w tym miesiącu R6 albo R1 z początkowego roku tak do 10tys. R6 mniej będzie palić Napisz do mnie na gg bo gdzieś mi się Twoje straciło pogadamy:wink:
Orzeszek Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 to lepiej będę płacić za wszystko bo potem taki "kuna" Ci przyjedzie i audi zainkasuje:facepalm::decayed: Mi kuna 8 kur zainkasowała ja pier**le ta ksywa do niego pasuje jak do mało kogo :polew: I to jest najlepszy komentarz swoją drogą Kunie będzie przybywać "wielbicieli":polew:
seves Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Seves, no chce kupić jeszcze w tym miesiącu R6 albo R1 z początkowego roku tak do 10tys. R6 mniej będzie palić Napisz do mnie na gg bo gdzieś mi się Twoje straciło pogadamy:wink: na trasie r6 pali więcej znaczy yyyy na takiej trasie na której lecisz z tysiącami
Kuna Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Tak naprawdę moja była zawsze mówiła mi że jak kupie motor to nie będzie już ze mną. Zerwaliśmy i sobie w zamian kupie motor niech się wkurzy haha
H4mm3R Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 PS jedzie ktoś w sobote na summer? jakas ekipa sie zbiera Jeszcze się zastanawiam, 12zł mogę dać na gruponie ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ---------- Tak naprawdę moja była zawsze mówiła mi że jak kupie motor to nie będzie już ze mną. Zerwaliśmy i sobie w zamian kupie motor niech się wkurzy haha Ty jej coś do jedzenia kup
Kuna Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ---------- Tak naprawdę moja była zawsze mówiła mi że jak kupie motor to nie będzie już ze mną. Zerwaliśmy i sobie w zamian kupie motor niech się wkurzy haha Ty jej coś do jedzenia kup Już mi sie jej pomagać nie chcę
tomaszstn Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Organizujcie się na środę do Bielska, spora ekipa się szykuje
Dejmien Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 Dzisiaj zainkasowaliśmy peugeota 207. hahahahahhaha i wszystko jasne do konca roku Kuna juz bedzie na r6 jeździć PS jedzie ktoś w sobote na summer? jakas ekipa sie zbiera a no ja chętnie bym sie zabrał jakąś większą ekipą szło by jechać na kilka autek
Arturoo Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 To sie pakuj w srode jedziemy do bielska na spota
Rekomendowane odpowiedzi