Orzeszek Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 Miałem na oku fajnego GoClevera ,150 zyla ,nagrywa w HD. http://http://www.youtube.com/watch?v=k_tv3ZmYS1g&feature=player_detailpage ---------- Post dopisany at 15:11 ---------- Poprzedni post napisany at 15:01 ---------- http://http://www.youtube.com/watch?v=5wRPFo9CKAU&feature=player_detailpage
Pretor Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 H4mm3R Odp: SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81 Ja chcę kupić kamerę do auta, bo co raz więcej buraków jeździ i później są problemy kto jest winny. Da się to spolerować Piotrze? Czy będzie malowanko? Nie sądzę żeby dało się to całkiem spolerować, niektóre rysy są zbyt głębokie, na rogu zderzaka jest wytarcie średnicy ok 4mm do plastiku. Jest też kółko średnicy 10cm całe czarne na zderzaku i nie wiem czy to jest obtarcie od jego opony, czy wytarty lakier do samego plastiku. Ponadto wydaje mi się, że błotnik jest minimalnie wgięty (ok 2mm względem zderzaka, może da się to ręcznie wyciągnąć), ale i tak Audi jest strasznie twarde, gówniany chevrolet ma porządne wgniecenie na tylnym lewym błotniku jakby gdzieś w słupek d*pą przywalił.
#Przemo# Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 H4mm3R Odp: SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81 Ja chcę kupić kamerę do auta, bo co raz więcej buraków jeździ i później są problemy kto jest winny. Da się to spolerować Piotrze? Czy będzie malowanko? Nie sądzę żeby dało się to całkiem spolerować, niektóre rysy są zbyt głębokie, na rogu zderzaka jest wytarcie średnicy ok 4mm do plastiku. Jest też kółko średnicy 10cm całe czarne na zderzaku i nie wiem czy to jest obtarcie od jego opony, czy wytarty lakier do samego plastiku. Ponadto wydaje mi się, że błotnik jest minimalnie wgięty (ok 2mm względem zderzaka, może da się to ręcznie wyciągnąć), ale i tak Audi jest strasznie twarde, gówniany chevrolet ma porządne wgniecenie na tylnym lewym błotniku jakby gdzieś w słupek d*pą przywalił. trza go namierzyć i doprowadzić do stanu jak po dachowaniu
Arturoo Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 H4mm3R Odp: SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81 Ja chcę kupić kamerę do auta, bo co raz więcej buraków jeździ i później są problemy kto jest winny. Da się to spolerować Piotrze? Czy będzie malowanko? Nie sądzę żeby dało się to całkiem spolerować, niektóre rysy są zbyt głębokie, na rogu zderzaka jest wytarcie średnicy ok 4mm do plastiku. Jest też kółko średnicy 10cm całe czarne na zderzaku i nie wiem czy to jest obtarcie od jego opony, czy wytarty lakier do samego plastiku. Ponadto wydaje mi się, że błotnik jest minimalnie wgięty (ok 2mm względem zderzaka, może da się to ręcznie wyciągnąć), ale i tak Audi jest strasznie twarde, gówniany chevrolet ma porządne wgniecenie na tylnym lewym błotniku jakby gdzieś w słupek d*pą przywalił. trza go namierzyć i doprowadzić do stanu jak po dachowaniu powinienem dać radę ogarnąć temat
Orzeszek Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 Ktoś się wybiera jutro na spota ?
H4mm3R Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 H4mm3R Odp: SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81 Ja chcę kupić kamerę do auta, bo co raz więcej buraków jeździ i później są problemy kto jest winny. Da się to spolerować Piotrze? Czy będzie malowanko? Nie sądzę żeby dało się to całkiem spolerować, niektóre rysy są zbyt głębokie, na rogu zderzaka jest wytarcie średnicy ok 4mm do plastiku. Jest też kółko średnicy 10cm całe czarne na zderzaku i nie wiem czy to jest obtarcie od jego opony, czy wytarty lakier do samego plastiku. Ponadto wydaje mi się, że błotnik jest minimalnie wgięty (ok 2mm względem zderzaka, może da się to ręcznie wyciągnąć), ale i tak Audi jest strasznie twarde, gówniany chevrolet ma porządne wgniecenie na tylnym lewym błotniku jakby gdzieś w słupek d*pą przywalił. Raczej guma z opony, zrobi się i będzie git ---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 21:37 ---------- Kuna
seves Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 Hammer jak Ty do tych historii docierasz musisz mnie tego serfowania nauczyć a kuna ... :polew::polew::polew:
#Przemo# Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 wszystko ok z tą kuną bo ta była miła i w ogóle, ale nasza to komornik nie dość że ci wpadnie na chatę to jeszcze furmankę zainkasuje :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
H4mm3R Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Trzeba pod maską kostkę do kibla zawiesić
Pretor Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 H4mm3R Trzeba pod maską kostkę do kibla zawiesić
seves Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Oferta - Audi S4 - Nigdy nie używany w sporcie, służy bardziej jako weekendowy samochód do szybkiej jazdy i dawania przyjemnośc(jest moim drugim samo 1.6
Kuna Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Uwzieli się na mnie. Zobaczycie zlicytuje was:decayed:
Arturoo Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Eeee tam ......dachowania sie nie boisz widzę
Rekomendowane odpowiedzi