Kuna Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Jadę jutro do zoo do chorzowa jedzie ktoś ze mną
Polko_V Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Jadę jutro do zoo do chorzowa jedzie ktoś ze mną a co chcesz tam spotkać Kuny?? tzn. rodzinkę ??
Kuna Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Jadę jutro do zoo do chorzowa jedzie ktoś ze mną a co chcesz tam spotkać Kuny?? tzn. rodzinkę ?? Rodzinkę tak ale Twoją w zagrodzie z małpami Już wczoraj miałem przygotowaną ripostę, bo wiedziałem że ktoś się przyczepi
Polko_V Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 yy...z tą riposta bij do Maria... a jeśli tak długo myślisz nad ripostą to, musisz się jeszcze dużo nauczyć
H4mm3R Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Jadę jutro do zoo do chorzowa jedzie ktoś ze mną a co chcesz tam spotkać Kuny?? tzn. rodzinkę ?? Rodzinkę tak ale Twoją w zagrodzie z małpami Już wczoraj miałem przygotowaną ripostę, bo wiedziałem że ktoś się przyczepi Czyli kuna wracasz na stare śmieci
Rekomendowane odpowiedzi