Pretor Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 Ma ktoś może na sprzedaż spinkę (zabezpieczenie) od chłodnicy wody która jest na samym dole chłodnicy? Moja jest kompletnie skorodowana, a nie chce mi się specjalnie jechać po nią do ASO. Chyba że ktoś przy okazji mógłby mi to kupić w ASO i na spocie bym odebrał przy okazji + coś za fatygę. Więcej dałbym na paliwo niż warta jest spinka .
H4mm3R Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 Kto się wybiera > Zaloguj się | Facebook
Arturoo Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 tłok jak na A1 po otwarciu zjazdu w Świerklanach
Mario22 Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Kto się wybiera > Zaloguj się | Facebook Ja nie moge teraz w niedziele ...
badboy Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Kto się wybiera > Zaloguj się | Facebook Ja nie moge teraz w niedziele ... ja jestem w pradze :/
tomaszstn Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Pany, jest kto chętny na chemię z niemiec? Ja z Danielem byśmy coś wzięli ale może jeszcze ktoś byłby chętny http://a4-klub.pl/sprzedam-22/sprzedam-niemieckie-proszki-prania-super-cena-248839/
H4mm3R Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Pany, jest kto chętny na chemię z niemiec?Ja z Danielem byśmy coś wzięli ale może jeszcze ktoś byłby chętny http://a4-klub.pl/sprzedam-22/sprzedam-niemieckie-proszki-prania-super-cena-248839/ Kumpel też wozi z DE, popytam co ma i za ile. Matka co chwile coś kupuje więc ceny ma spoko
Mario22 Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 dużo osób to wozi ... ja też mam kumpla .. ale jeden ciul jaki mam proszek... wole kupić droższy szampon do auta a proszek tańszy ....
Rekomendowane odpowiedzi