#Przemo# Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Jedzie pięciu Niemców do Włoch i na granicy zatrzymuje ich celnik. - Przepraszam, ja nie mogę Panów wpuścić - Dlaczego? - Bo jadą Panowie Audi Quattro, a jest Was pięciu - Panie, to jakiś absurd, to tylko nazwa samochodu - Nie, to niemożliwe, Panów jest pięciu, a tutaj jest wyraźnie napisane Quattro, nie mogę Panów wpuścić. - Chcielibyśmy w takim razie rozmawiać z pana przełożonym - Niemożliwe, jest zajęty - A co robi? - Rozmawia z dwoma facetami we Fiacie Uno. :polew::polew::polew:
H4mm3R Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Widzę że kolega Moderowany
Kuna Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 a jak sprawdzić czujnik i czy to w ogóle to będzie
H4mm3R Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 a jak sprawdzić czujnik i czy to w ogóle to będzie Podpinasz rano vcdsa i sprawdzasz temp. z czujnika i porównujesz z temp. na fisie jak są o +/-5C inne od siebie, to czujnik do wymiany.
Arturoo Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Widzę że kolega Moderowany zaskarbił sobie czyjąś przychylność
danielom Opublikowano 22 Października 2012 Autor Opublikowano 22 Października 2012 Dwa miesiące temu też wymieniałem czujnik temperatury bo miałem dziwne wahania wskazówki temperatury, a dwa tygodnie temu wymieniłem jeszcze termostat bo moim zdaniem za długo się nagrzewał do 90st. Po wymianie temperatura robocza szybciej wskakuje i zamiast 86st na VCDS jest 92st. Czujnik i termostat z ASO i gdzie indziej bym tych części nie kupił bo jest pełno badziewia na rynku, a później i tak trzeba uderzyć do ASO. Termostat i oring 107zł. Wymiana 15min. Tak samo mam na ori czujniku, pokazuje ponad 90' a stary 85-86' a stary byl dobry tylko sekcja z zegarow padla.
H4mm3R Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 ---------- Post dopisany at 08:42 ---------- Poprzedni post napisany at 08:40 ---------- Grzesiu wszystkiego naj, najlepszego!! :drunk::drinks:
Arturoo Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Wszystkiego najlepszego Grześ :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:
H4mm3R Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Chłop miał 200 kur i ani jednego koguta. Poszedł do sąsiada, kupić tak ze trzy na początek. A sąsiad na to: - Ale po co trzy? Słuchaj stary - ja ci sprzedam Kazia. Kazio to jest taki kogut, że ci te wszystkie 200 kur spoko obsłuży. OK, po trzeciej wódce dobili targu, chłop wrócił z Kaziem do gospodarstwa, wypuścił go z klatki i mówi: - Słuchaj Kaziu - to jest teraz twoje gospodarstwo, 200 kur na ciebie czeka, wyluzuj się, jesteś tu jedynym kogutem, nie ma co się spieszyć, tylko mi się nie zmarnuj - kupę kasy za Ciebie dałem. Ledwo skończył mówić, SRU! Kaziu wpadł do kurnika. Przeleciał wszystkie kury kilka razy, tylko pierze leciało. SRU! Poleciał do budynku obok gdzie były kaczki - to samo. Chłop krzyczy, próbuje go hamować. Ale gdzie tam! SRU! Poszedł Kazio za stadem gęsi i zniknął w oddali. Rano chłop wstaje, patrzy - leży Kaziu na podwórku, kompletna padlina. Nad nim krążą sępy. Podbiega i krzyczy: - A widzisz Kaziu, mówiłem Ci, daj spokój, tyle kasy w błoto... A kaziu otwiera jedno oko i syczy przez zaciśnięty dziób: - Cśśś, sp***dalaj, bo mi sępy płoszysz...
Arturoo Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Dobre ale nie najświeższe
H4mm3R Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Dobre ale nie najświeższe Jak masz czas na opierdalanie się w robocie, to potem jesteś na bieżąco
Arturoo Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Tysz prowda ---------- Post dopisany at 09:32 ---------- Poprzedni post napisany at 09:30 ----------
Orzeszek Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Grzesiu Wszystkiego Najlepszego
Kuna Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Ogarnie mi ktoś wymianę termostatu, jak kupię w ASO? Bo mój mechanik z ch*jem na głowy się pozamieniał
Arturoo Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Piter pisał o swoim .....popytaj go może uda mu się w drugim również wymianę zrobić .....kurfa czytaj odpowiedzi na swoje posty i wyciągaj wnioski ja się tej lasce w pracy nie dziwię ,że nie mogła se z Tobą poradzić
Pretor Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Grzesiek wszystkiego NAJ. Kto będzie na spocie w czwartek? ---------- Post dopisany at 19:02 ---------- Poprzedni post napisany at 19:01 ---------- Kuna czemu tak piszesz o swoim mechaniku?
Rekomendowane odpowiedzi