Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: sory chłopaki ale niedałem rady :kwasny:
  • Odpowiedzi 24.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

3867

• Polko_V

2819

• H4mm3R

2707

• A4 Mario

1269

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

w ogóle i ja sory że nie dałem rady :kwasny:

kurw nie widziałęm że tu nowe zasady panują i jak kogoś nie ma na spocie to musi przeprosić i jakiegoś smutnego emota wsadzić :shock3:

:decayed:

Opublikowano

"najświeższy" wątek spotowy to i nowe zasady:decayed:

...Szymek a toś jeszcze nie słyszał, że brak pokory, to "pielgrzymka do piekar" na kolanach:decayed: ?!

---------- Post dopisany at 10:52 ---------- Poprzedni post napisany at 10:44 ----------

ekhyymmm...Hammerku nie dobrze Ci jest:sick3:?! Bo z różowych barw przeszedłeś na fiolet...:decayed:

Opublikowano
ekhyymmm...Hammerku nie dobrze Ci jest:sick3:?! Bo z różowych barw przeszedłeś na fiolet...:decayed:

o zesz rychtych :shock3:

to chyba się coś teraz gratuluje nie:naughty: gratulacje gratulacje H4mm3r super awans , ale sie cieszę, fajnie tak, wypas normlanie :wink:

PS kiedy stawiasz?

Opublikowano

mnie od razu coś nie spasowało w Jego nicku:whistling:, no niby mam problem z rozpoznaniem różowego z fioletowym, ale tu chyba dobrze spostrzegłem:naughty:

Opublikowano

o zesz rychtych :shock3:

to chyba się coś teraz gratuluje nie:naughty: gratulacje gratulacje H4mm3r super awans , ale sie cieszę, fajnie tak, wypas normlanie :wink:

PS kiedy stawiasz?

Sami przepraszacie :grin::grin:

Hammer dlatego wczoraj nie przyjechał, bo sie obawiał ze bedzie musial postawić :decayed:

Opublikowano

Jak dobrze pójdzie to będą dwie okazje do oblewania :decayed: thx synki tumblr_mdlhh5w2wB1qg7sdjo1_500.jpg

tumblr_mcgz81jHDs1qdwh13o1_500.jpg

Opublikowano

i wiadomo skad ten VIP :decayed:

Opublikowano

Tomasz to teraz w autko musi zawitać kolor fioletowy może dekorki :decayed: czas zmienić ?

Opublikowano
Tomasz to teraz w autko musi zawitać kolor fioletowy może dekorki :decayed: czas zmienić ?
jak go znam to on lubi futerko:decayed:
Opublikowano

świetny pomysł :wink:

futerko może zostać ale np w fiolecie... mogłoby to serio nieźle wyglądać :naughty:

---------- Post dopisany at 12:33 ---------- Poprzedni post napisany at 12:31 ----------

zagłosowane

świetna fota :wink:

Opublikowano

Turbo zmienione ,teraz kolor .... w końcu będzie można date ślubu ustalić :decayed:

Graty raz jeszcze ;)

Opublikowano

zagłosowane :decayed:

---------- Post dopisany at 16:46 ---------- Poprzedni post napisany at 16:45 ----------

jak te dwie stawiasz to jak najbardziej :decayed:

Opublikowano
ja oczywiście...z góry założone nie dałem:whistling:

...fajnie się curva żarło beze mnie:baseball:

Sławek...znalazłem coś ostatnio...coś co Ci potrzeba...z lewej strony dolni tak?!:wink:

:thumbup1: Może przywieziesz go za tydzień na spota ?

---------- Post dopisany at 17:52 ---------- Poprzedni post napisany at 17:46 ----------

Poszedł :thumbup1:

Opublikowano

No i obroniony tytuł inż. arch. :naughty::decayed:

---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:00 ----------

Opublikowano
No i obroniony tytuł inż. arch. :naughty::decayed:

---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:00 ----------

gratulacje Tomuś gratulacje:banan:

---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ----------

ja oczywiście...z góry założone nie dałem:whistling:

...fajnie się curva żarło beze mnie:baseball:

Sławek...znalazłem coś ostatnio...coś co Ci potrzeba...z lewej strony dolni tak?!:wink:

:thumbup1: Może przywieziesz go za tydzień na spota ?

---------- Post dopisany at 17:52 ---------- Poprzedni post napisany at 17:46 ----------

Poszedł :thumbup1:

ale prosiłbym abyś się upomniał:decayed:

Opublikowano

Elo :hi: