Kuna Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Funny eCards, Personalized Birthday eCards, and Holiday Cards - JibJab.com
H4mm3R Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Funny eCards, Personalized Birthday eCards, and Holiday Cards - JibJab.com Mi ten bełkot bokiem wyciska
Arturoo Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Dzieki za szybkiego spota .....Tomasz to mial naprawde szybkie spotkanko
tomaszstn Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Dzieki za szybkiego spota .....Tomasz to mial naprawde szybkie spotkanko No Ja już też w domciu, dzięki za spocika
A4 Mario Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 A ja w tym czasie yebałem w robocie .... :facepalm::facepalm::facepalm:
#Przemo# Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Sorki ale nie dało rady zawitać na spocik ---------- Post dopisany at 07:57 ---------- Poprzedni post napisany at 07:49 ---------- A ja w tym czasie yebałem w robocie .... :facepalm::facepalm::facepalm: A chociaż ładna była?? ale po reakcji na koniec wypowiedzi widzę że raczej ci nie poszło... :polew::polew:
Arturoo Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 A ja w tym czasie yebałem w robocie .... :facepalm::facepalm::facepalm: A chociaż ładna była?? ale po reakcji na koniec wypowiedzi widzę że raczej ci nie poszło... :polew::polew: :polew::polew:
Kuna Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 No to siup z koleżanką do Kina do Rybola - ale ja przynajmniej na zmierz nie jeźdzę
Polko_V Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 No to siup z koleżanką do Kina do Rybola - ale ja przynajmniej na zmierz nie jeźdzę Kuna...ja już wyrosłem z koleżanek.Jak już to "Zmierzch" ...a tak w ogóle nie wierzę żeś był w kinie...przecież padało:decayed: :hi: ---------- Post dopisany at 18:48 ---------- Poprzedni post napisany at 18:47 ---------- i oczywiście podziękuwa za miłego wczorajszego spocika:decayed:
Arturoo Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 No to siup z koleżanką do Kina do Rybola - ale ja przynajmniej na zmierz nie jeźdzę Kuna...ja już wyrosłem z koleżanek.Jak już to "Zmierzch" ...a tak w ogóle nie wierzę żeś był w kinie...przecież padało:decayed: :polew::polew::polew::polew: i to śnieg z deszczem :grin::grin:
Polko_V Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 ...i on tu chce Nam kit wcisnąć jaaa...uhyyym...
Polko_V Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 idę coś "wchłonąć", bo "śmietnik" się upomina
Rekomendowane odpowiedzi