Polko_V Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 mi zostały jeszcze dwie flaszeczki + 5l wina + 4 piffka ale na pifkach sie skończy a ja mam swoje winka robione:kox:
Arturoo Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 mi zostały jeszcze dwie flaszeczki + 5l wina + 4 piffka ale na pifkach sie skończy cza kiedy w piątek grila zrobić
Polko_V Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 ja nie mogę mieć zapasu, bo nie znam umiaru..... a wiesz jak to się nazywa potocznie ...?? ....pragnienie:decayed:
#Przemo# Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 mi ostatnia setka została .......także jeden drin i do wyrka starzejesz się po dwóch no trzech drinach już nyny :polew::polew::polew::polew: ziomek.......2 były zanim kompa odpaliłem.....a 100 gram leję ....i nie jak siemian ......tylko wypijam no dobra dobra, kozak jesteś, żelki zostawię dla ciebie a tak na serio to bym jaśka na spacer zabrał a on akurat wyszedł ---------- Post dopisany at 00:19 ---------- Poprzedni post napisany at 00:17 ---------- mi zostały jeszcze dwie flaszeczki + 5l wina + 4 piffka ale na pifkach sie skończy cza kiedy w piątek grila zrobić no trza zrobić tam i jasiek pójdzie dobrowolnie
Polko_V Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 mi ostatnia setka została .......także jeden drin i do wyrka starzejesz się po dwóch no trzech drinach już nyny :polew::polew::polew::polew: ziomek.......2 były zanim kompa odpaliłem.....a 100 gram leję ....i nie jak siemian ......tylko wypijam no dobra dobra, kozak jesteś, żelki zostawię dla ciebie a tak na serio to bym jaśka na spacer zabrał a on akurat wyszedł aby do baru wstąpić
stanley Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 jak mnie przenocujecie to jestem, Baśka zrozumie
Kuna Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Tak patrząc na forum a4 . Wymyśliłem biznesplan - otworzę hurtownię alkoholu dla klubowiczów 5% zniżki a przy większym zamówieniu 10%. I wreszcie dorobię się RS4
Polko_V Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 wpadaj...mam kanapę 180x220 ---------- Post dopisany at 00:26 ---------- Poprzedni post napisany at 00:25 ---------- Tak patrząc na forum a4 . Wymyśliłem biznesplan - otworzę hurtownię alkoholu dla klubowiczów 5% zniżki a przy większym zamówieniu 10%. I wreszcie dorobię się RS4 curva, ale żyd...widać, że komornik:facepalm:
Arturoo Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 mi ostatnia setka została .......także jeden drin i do wyrka starzejesz się po dwóch no trzech drinach już nyny :polew::polew::polew::polew: ziomek.......2 były zanim kompa odpaliłem.....a 100 gram leję ....i nie jak siemian ......tylko wypijam no dobra dobra, kozak jesteś, żelki zostawię dla ciebie a tak na serio to bym jaśka na spacer zabrał a on akurat wyszedł ---------- Post dopisany at 00:19 ---------- Poprzedni post napisany at 00:17 ---------- mi zostały jeszcze dwie flaszeczki + 5l wina + 4 piffka ale na pifkach sie skończy cza kiedy w piątek grila zrobić no trza zrobić tam i jasiek pójdzie dobrowolnie i standardowo....Minio ,Ty i ja na masce Kamila jak po mnieprzyjedzie ---------- Post dopisany at 00:30 ---------- Poprzedni post napisany at 00:27 ---------- wpadaj...mam kanapę 180x220 ---------- Post dopisany at 00:26 ---------- Poprzedni post napisany at 00:25 ---------- Tak patrząc na forum a4 . Wymyśliłem biznesplan - otworzę hurtownię alkoholu dla klubowiczów 5% zniżki a przy większym zamówieniu 10%. I wreszcie dorobię się RS4 curva, ale żyd...widać, że komornik:facepalm: ja pierTolę....Dawid ......weź nie pisz po 23......Ty byś tylko na ludziach kasiorę trzepał....,.kapucha chłopie to nie wszystko ---------- Post dopisany at 00:30 ---------- Poprzedni post napisany at 00:30 ---------- ja nie mogę mieć zapasu, bo nie znam umiaru..... a wiesz jak to się nazywa potocznie ...?? ....pragnienie:decayed:
Kuna Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 mi ostatnia setka została .......także jeden drin i do wyrka starzejesz się po dwóch no trzech drinach już nyny :polew::polew::polew::polew: ziomek.......2 były zanim kompa odpaliłem.....a 100 gram leję ....i nie jak siemian ......tylko wypijam no dobra dobra, kozak jesteś, żelki zostawię dla ciebie a tak na serio to bym jaśka na spacer zabrał a on akurat wyszedł ---------- Post dopisany at 00:19 ---------- Poprzedni post napisany at 00:17 ---------- mi zostały jeszcze dwie flaszeczki + 5l wina + 4 piffka ale na pifkach sie skończy cza kiedy w piątek grila zrobić no trza zrobić tam i jasiek pójdzie dobrowolnie i standardowo....Minio ,Ty i ja na masce Kamila jak po mnieprzyjedzie ---------- Post dopisany at 00:30 ---------- Poprzedni post napisany at 00:27 ---------- wpadaj...mam kanapę 180x220 ---------- Post dopisany at 00:26 ---------- Poprzedni post napisany at 00:25 ---------- Tak patrząc na forum a4 . Wymyśliłem biznesplan - otworzę hurtownię alkoholu dla klubowiczów 5% zniżki a przy większym zamówieniu 10%. I wreszcie dorobię się RS4 curva, ale żyd...widać, że komornik:facepalm: ja pierTolę....Dawid ......weź nie pisz po 23......Ty byś tylko na ludziach kasiorę trzepał....,.kapucha chłopie to nie wszystko ---------- Post dopisany at 00:30 ---------- Poprzedni post napisany at 00:30 ---------- ja nie mogę mieć zapasu, bo nie znam umiaru..... a wiesz jak to się nazywa potocznie ...?? ....pragnienie:decayed: Ja tutaj znalazłem problem społeczny - każdy tylko pije Artur ja chyba mam już to we krwi że na ludziach zarabiam Jak to mówią kasa to nie wszystko, ale wolałbym płakać w RS
Polko_V Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 ja pierTolę....Dawid ......weź nie pisz po 23......Ty byś tylko na ludziach kasiorę trzepał....,.kapucha chłopie to nie wszystko dokładnie...Żona, Koledzy z forum, ałdi:decayed:
#Przemo# Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Tak patrząc na forum a4 . Wymyśliłem biznesplan - otworzę hurtownię alkoholu dla klubowiczów 5% zniżki a przy większym zamówieniu 10%. I wreszcie dorobię się RS4 tak dorobisz się wizyty swojego szefa bo cię puszczą z torbami, znając co niektórych to wszyscy będa mieli 20% rabatu na ilości jakie przyjmują :polew::polew::polew: mi ostatnia setka została .......także jeden drin i do wyrka starzejesz się po dwóch no trzech drinach już nyny :polew::polew::polew::polew: ziomek.......2 były zanim kompa odpaliłem.....a 100 gram leję ....i nie jak siemian ......tylko wypijam no dobra dobra, kozak jesteś, żelki zostawię dla ciebie a tak na serio to bym jaśka na spacer zabrał a on akurat wyszedł ---------- Post dopisany at 00:19 ---------- Poprzedni post napisany at 00:17 ---------- mi zostały jeszcze dwie flaszeczki + 5l wina + 4 piffka ale na pifkach sie skończy cza kiedy w piątek grila zrobić no trza zrobić tam i jasiek pójdzie dobrowolnie i standardowo....Minio ,Ty i ja na masce Kamila jak po mnieprzyjedzie no ja na masce nie skończyłem tylko w domu biurko się podemną "poddało"
Arturoo Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 nie tylko... .............pracujemy, utrzymujemy Rodziny...tankujemy jakieś heble....płacimy zus'u ,podatki ...i dzięki takim szarakom .... ten kraj jako tako funkcjonuje
badboy Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Tak patrząc na forum a4 . Wymyśliłem biznesplan - otworzę hurtownię alkoholu dla klubowiczów 5% zniżki a przy większym zamówieniu 10%. I wreszcie dorobię się RS4 tak dorobisz się wizyty swojego szefa bo cię puszczą z torbami, znając co niektórych to wszyscy będa mieli 20% rabatu na ilości jakie przyjmują :polew::polew::polew: mi ostatnia setka została .......także jeden drin i do wyrka starzejesz się po dwóch no trzech drinach już nyny :polew::polew::polew::polew: ziomek.......2 były zanim kompa odpaliłem.....a 100 gram leję ....i nie jak siemian ......tylko wypijam no dobra dobra, kozak jesteś, żelki zostawię dla ciebie a tak na serio to bym jaśka na spacer zabrał a on akurat wyszedł ---------- Post dopisany at 00:19 ---------- Poprzedni post napisany at 00:17 ---------- mi zostały jeszcze dwie flaszeczki + 5l wina + 4 piffka ale na pifkach sie skończy cza kiedy w piątek grila zrobić no trza zrobić tam i jasiek pójdzie dobrowolnie i standardowo....Minio ,Ty i ja na masce Kamila jak po mnieprzyjedzie no ja na masce nie skończyłem tylko w domu biurko się podemną "poddało" jakieś podejrzane te wasze zabawy na masce
Arturoo Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 dobra przyznjaę się bez bicia....znowu zepsułem..... ale żeby nie było sam naprawię
#Przemo# Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 nie tylko... .............pracujemy, utrzymujemy Rodziny...tankujemy jakieś heble....płacimy zus'u ,podatki ...i dzięki takim szarakom .... ten kraj jako tako funkcjonuje no taki szarak że go jeszcze stać żeby w roku 20k w smerfa wpakować
Polko_V Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Tak patrząc na forum a4 . Wymyśliłem biznesplan - otworzę hurtownię alkoholu dla klubowiczów 5% zniżki a przy większym zamówieniu 10%. I wreszcie dorobię się RS4 tak dorobisz się wizyty swojego szefa bo cię puszczą z torbami, znając co niektórych to wszyscy będa mieli 20% rabatu na ilości jakie przyjmują :polew::polew::polew: mi ostatnia setka została .......także jeden drin i do wyrka starzejesz się po dwóch no trzech drinach już nyny :polew::polew::polew::polew: ziomek.......2 były zanim kompa odpaliłem.....a 100 gram leję ....i nie jak siemian ......tylko wypijam no dobra dobra, kozak jesteś, żelki zostawię dla ciebie a tak na serio to bym jaśka na spacer zabrał a on akurat wyszedł ---------- Post dopisany at 00:19 ---------- Poprzedni post napisany at 00:17 ---------- mi zostały jeszcze dwie flaszeczki + 5l wina + 4 piffka ale na pifkach sie skończy cza kiedy w piątek grila zrobić no trza zrobić tam i jasiek pójdzie dobrowolnie i standardowo....Minio ,Ty i ja na masce Kamila jak po mnieprzyjedzie no ja na masce nie skończyłem tylko w domu biurko się podemną "poddało" jakieś podejrzane te wasze zabawy na masce o i Endrjiu się pojawił ---------- Post dopisany at 00:40 ---------- Poprzedni post napisany at 00:39 ---------- dobra przyznjaę się bez bicia....znowu zepsułem.....ale żeby nie było sam naprawię ehhh...co za psuja...przecież już wszystko popsułeś
Arturoo Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Tak patrząc na forum a4 . Wymyśliłem biznesplan - otworzę hurtownię alkoholu dla klubowiczów 5% zniżki a przy większym zamówieniu 10%. I wreszcie dorobię się RS4 tak dorobisz się wizyty swojego szefa bo cię puszczą z torbami, znając co niektórych to wszyscy będa mieli 20% rabatu na ilości jakie przyjmują :polew::polew::polew: mi ostatnia setka została .......także jeden drin i do wyrka starzejesz się po dwóch no trzech drinach już nyny :polew::polew::polew::polew: ziomek.......2 były zanim kompa odpaliłem.....a 100 gram leję ....i nie jak siemian ......tylko wypijam no dobra dobra, kozak jesteś, żelki zostawię dla ciebie a tak na serio to bym jaśka na spacer zabrał a on akurat wyszedł ---------- Post dopisany at 00:19 ---------- Poprzedni post napisany at 00:17 ---------- mi zostały jeszcze dwie flaszeczki + 5l wina + 4 piffka ale na pifkach sie skończy cza kiedy w piątek grila zrobić no trza zrobić tam i jasiek pójdzie dobrowolnie i standardowo....Minio ,Ty i ja na masce Kamila jak po mnieprzyjedzie no ja na masce nie skończyłem tylko w domu biurko się podemną "poddało" jakieś podejrzane te wasze zabawy na masce też byś zły chłopaku wpoadł na takiego grila ....tgo byś wiedział co tam się wyrabia...., a nie jak u Was na Bawarii tylko hasło....arbeit macht frei
Kuna Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 nie tylko... .............pracujemy, utrzymujemy Rodziny...tankujemy jakieś heble....płacimy zus'u ,podatki ...i dzięki takim szarakom .... ten kraj jako tako funkcjonuje Kwestia taka że nie mam teraz rodziny na utrzymaniu - nie ryzykuje za dużo więc staram się coś robić. Szczerze to chyba wpływ ludzi z którymi pracuję. Jak byś słyszał od szefa przed świętami że te "160tys które zarobił to mało" to by Cię szlag trafiał zleksza. Albo robił zajęcia ludziom z kopalni i dostawał wykaz ich wypłat 5-12 tys miesięcznie
Rekomendowane odpowiedzi