Kuna Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 No to koniec tematu. Przemo - ty do mnie kiedyś pisałeś o mieszkanie? Bo ktoś do mnie pisał, odpisałem do dwóch osób i każdy się dziwił o jakie mieszkanie BB chodzi. A teraz mi się skojarzyło
stanley Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Kancelaria Komornicza aktualnie Tak wiem zabieram ludziom lodówki i telewizory nie nadajesz się do tego.....
Kuna Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Kancelaria Komornicza aktualnie Tak wiem zabieram ludziom lodówki i telewizory nie nadajesz się do tego..... To Twoje zdanie, w praktyce wygląda to zupełnie inaczej Nie no Panowie, bo widzę że ja o kozie a wy o wozie. Koniec tematu. Też tak twierdzę że rodzina najważniejsza tyle w temacie
#Przemo# Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Przemo - ty do mnie kiedyś pisałeś o mieszkanie? Bo ktoś do mnie pisał, odpisałem do dwóch osób i każdy się dziwił o jakie mieszkanie BB chodzi. A teraz mi się skojarzyło specjalnie dla ciebie i kolegów komorników to mieszkanie W BB - czytaj W BIELSKU-BIAŁEJ
Arturoo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Panowie, ale chyba coś źle zrozumieliście. Czy ja gdzieś napisałem że rodzina i inne wartości się nie liczy? Tylko napisałem że chciałbym zarabiać jak niektórzy ludzie Bo w złym kierunku myślowym idziecie napiszę ci to tak, dżentelmeni o kasie nie rozmawiają ano....więc odjebay się od moich napraw luźno do tego podchodzę a tak serio ....do tego copiszecie dopiszę jedno .....akcja serwisowa 400-tu gramowy pampers przed chwilą zakończona
stanley Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Kancelaria Komornicza aktualnie Tak wiem zabieram ludziom lodówki i telewizory nie nadajesz się do tego..... To Twoje zdanie, w praktyce wygląda to zupełnie inaczej Nie no Panowie, bo widzę że ja o kozie a wy o wozie. Koniec tematu. Też tak twierdzę że rodzina najważniejsza tyle w temacie żart na forum nigdy nie gadam o robocie.... PS. Weź do Kato swoją dziewczynę... coś mi opowiadała i nie skończyła.....
Kuna Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Przemo - ty do mnie kiedyś pisałeś o mieszkanie? Bo ktoś do mnie pisał, odpisałem do dwóch osób i każdy się dziwił o jakie mieszkanie BB chodzi. A teraz mi się skojarzyło specjalnie dla ciebie i kolegów komorników to mieszkanie W BB - czytaj W BIELSKU-BIAŁEJ Nie rozumiem. Ktoś pisał do mnie kiedyś z Bielska że poszukuje mieszkania, jak było to napisałem do paru osób czy to one się pytały o te mieszkanie. Napisały że nie i teraz Ty mi się skojarzyłeś.
#Przemo# Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Panowie, ale chyba coś źle zrozumieliście. Czy ja gdzieś napisałem że rodzina i inne wartości się nie liczy? Tylko napisałem że chciałbym zarabiać jak niektórzy ludzie Bo w złym kierunku myślowym idziecie napiszę ci to tak, dżentelmeni o kasie nie rozmawiają ano....więc odjebay się od moich napraw luźno do tego podchodzę :polew::polew:
Kuna Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Kancelaria Komornicza aktualnie Tak wiem zabieram ludziom lodówki i telewizory nie nadajesz się do tego..... To Twoje zdanie, w praktyce wygląda to zupełnie inaczej Nie no Panowie, bo widzę że ja o kozie a wy o wozie. Koniec tematu. Też tak twierdzę że rodzina najważniejsza tyle w temacie żart na forum nigdy nie gadam o robocie.... PS. Weź do Kato swoją dziewczynę... coś mi opowiadała i nie skończyła..... Raczej nie ma takiej opcji
Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Kasa to nie wszystko nie patrz na ludzi, którzy za nią latają same buraki Miłości, Przyjaciół, Szczerości - nie kupisz za kasę.... I nie na darmo napisałem to z dużej litery O kasie to słucham od kilku lat.... mam na to wyebane jak to nie kupisz za kase? moja szczerosc zbudowales na alkoholu :polew::polew: Kuna niewiem gdzie ty robisz zajecia ludziom z kopalni ze zarabiaja 5-12tys na miecha, daj znac gdzie tyle placa na kopalni a zaraz tam sie przenosze
#Przemo# Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Przemo - ty do mnie kiedyś pisałeś o mieszkanie? Bo ktoś do mnie pisał, odpisałem do dwóch osób i każdy się dziwił o jakie mieszkanie BB chodzi. A teraz mi się skojarzyło specjalnie dla ciebie i kolegów komorników to mieszkanie W BB - czytaj W BIELSKU-BIAŁEJ Nie rozumiem. Ktoś pisał do mnie kiedyś z Bielska że poszukuje mieszkania, jak było to napisałem do paru osób czy to one się pytały o te mieszkanie. Napisały że nie i teraz Ty mi się skojarzyłeś. no i pogadali, tak to ja pisałem ale temat już sobie sam załatwiłem bo to było jakieś 2 miechy temu
stanley Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Kancelaria Komornicza aktualnie Tak wiem zabieram ludziom lodówki i telewizory nie nadajesz się do tego..... To Twoje zdanie, w praktyce wygląda to zupełnie inaczej Nie no Panowie, bo widzę że ja o kozie a wy o wozie. Koniec tematu. Też tak twierdzę że rodzina najważniejsza tyle w temacie żart na forum nigdy nie gadam o robocie.... PS. Weź do Kato swoją dziewczynę... coś mi opowiadała i nie skończyła..... Raczej nie ma takiej opcji jakiej opcji ? Co było - minęło.... Chcemy tylko pogadać ---------- Post dopisany at 01:22 ---------- Poprzedni post napisany at 01:21 ---------- do przesłuchania......
Kuna Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Przemo - ty do mnie kiedyś pisałeś o mieszkanie? Bo ktoś do mnie pisał, odpisałem do dwóch osób i każdy się dziwił o jakie mieszkanie BB chodzi. A teraz mi się skojarzyło specjalnie dla ciebie i kolegów komorników to mieszkanie W BB - czytaj W BIELSKU-BIAŁEJ Nie rozumiem. Ktoś pisał do mnie kiedyś z Bielska że poszukuje mieszkania, jak było to napisałem do paru osób czy to one się pytały o te mieszkanie. Napisały że nie i teraz Ty mi się skojarzyłeś. no i pogadali, tak to ja pisałem ale temat już sobie sam załatwiłem bo to było jakieś 2 miechy temu No to dobrze, bo skrzynka się wyczyściła i celowałem kto do mnie to wtedy napisał Stanley sam wiesz jak jest
Polko_V Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Kasa to nie wszystko nie patrz na ludzi, którzy za nią latają same buraki Miłości, Przyjaciół, Szczerości - nie kupisz za kasę.... I nie na darmo napisałem to z dużej litery O kasie to słucham od kilku lat.... mam na to wyebane jak to nie kupisz za kase? moja szczerosc zbudowales na alkoholu :polew::polew: Kuna niewiem gdzie ty robisz zajecia ludziom z kopalni ze zarabiaja 5-12tys na miecha, daj znac gdzie tyle placa na kopalni a zaraz tam sie przenosze teee...a Tyś se wątku nie pomylił ??
Polko_V Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Panowie, ale chyba coś źle zrozumieliście. Czy ja gdzieś napisałem że rodzina i inne wartości się nie liczy? Tylko napisałem że chciałbym zarabiać jak niektórzy ludzie Bo w złym kierunku myślowym idziecie napiszę ci to tak, dżentelmeni o kasie nie rozmawiają ano....więc odjebay się od moich napraw luźno do tego podchodzę :polew::polew: :polew: Arturku... tylko "ktoś uderzył o stół i nożyce się odezwały":polew:
Arturoo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Panowie, ale chyba coś źle zrozumieliście. Czy ja gdzieś napisałem że rodzina i inne wartości się nie liczy? Tylko napisałem że chciałbym zarabiać jak niektórzy ludzie Bo w złym kierunku myślowym idziecie napiszę ci to tak, dżentelmeni o kasie nie rozmawiają ano....więc odjebay się od moich napraw luźno do tego podchodzę :polew::polew: :decayed::decayed: Kancelaria Komornicza aktualnie Tak wiem zabieram ludziom lodówki i telewizory nie nadajesz się do tego..... To Twoje zdanie, w praktyce wygląda to zupełnie inaczej Nie no Panowie, bo widzę że ja o kozie a wy o wozie. Koniec tematu. Też tak twierdzę że rodzina najważniejsza tyle w temacie żart na forum nigdy nie gadam o robocie.... PS. Weź do Kato swoją dziewczynę... coś mi opowiadała i nie skończyła..... Raczej nie ma takiej opcji nie lubi kebsów?? hmmmm ...????
Rekomendowane odpowiedzi