stanley Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 a co byś chciała zbłąkana duszyczko:mysli:?? Tak, CR, a wpadacie też? w sumie wypadało by... ja myślę, że wpadnę a Ewka...jeszcze nie wie---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ---------- jak nie jak tak
Kuna Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 grześ jedziesz do CR jutro? Bo moja ma uczelnie i ch** z kierowcą Wczoraj też miałeś być Cytuję ripostę Hammera - usłyszałem że będziesz i sobie darowałem Grześ a bo bym chętnie swoją d*pę wcisnął do twojego samochodu* *Bagażnik w ostateczności też może być
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 a co byś chciała zbłąkana duszyczko:mysli:?? Tak, CR, a wpadacie też? w sumie wypadało by... ja myślę, że wpadnę a Ewka...jeszcze nie wie---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ---------- Nooooooooooo liczę na Was, macie być punktualnie
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 grześ jedziesz do CR jutro? Bo moja ma uczelnie i ch** z kierowcą Wczoraj też miałeś być Cytuję ripostę Hammera - usłyszałem że będziesz i sobie darowałem Grześ a bo bym chętnie swoją d*pę wcisnął do twojego samochodu* *Bagażnik w ostateczności też może być wporzo...zgadamy się jeszcze:wink: ...jutro...---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ---------- a co byś chciała zbłąkana duszyczko:mysli:?? Tak, CR, a wpadacie też? w sumie wypadało by... ja myślę, że wpadnę a Ewka...jeszcze nie wie---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ---------- jak nie jak tak teee...ale Nas nie ma na liście:wink:
Kuna Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 grześ jedziesz do CR jutro? Bo moja ma uczelnie i ch** z kierowcą Wczoraj też miałeś być Cytuję ripostę Hammera - usłyszałem że będziesz i sobie darowałem Grześ a bo bym chętnie swoją d*pę wcisnął do twojego samochodu* *Bagażnik w ostateczności też może być wporzo...zgadamy się jeszcze:wink: ...jutro... A o której byś jechał bo ja muszę na urodziny do babci przyjechać przynajmniej na herbatę bo mnie zje później
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 grześ jedziesz do CR jutro? Bo moja ma uczelnie i ch** z kierowcą Wczoraj też miałeś być Cytuję ripostę Hammera - usłyszałem że będziesz i sobie darowałem Grześ a bo bym chętnie swoją d*pę wcisnął do twojego samochodu* *Bagażnik w ostateczności też może być wporzo...zgadamy się jeszcze:wink: ...jutro... A o której byś jechał bo ja muszę na urodziny do babci przyjechać przynajmniej na herbatę bo mnie zje później Babcia pożyje jeszcze długo, a City Rock nie wiadomo jak długo...
H4mm3R Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Dzięki za spota:hi: Pajda w temacie o elmie zapodałem link do apki w pierwszym poscie:wink: oki, ściągłem go na kompa, ale powiedz mi jak mam go teraz wrzucić do mojeg HTC? Pobierz z marketu menadżer plików, apke wrzuć do telefonu i z menadżera odpalasz instalację. zainstalowałem to wielu trudach, bo sobie nacisłem ustawienia fabryczne i sie wszystko z tel skasowało , a ten torqu jest w PL? bo nie umiem znaleść? Fest Torque jest po angielsku, ale w markecie jest pelno apek jak wpiszesz OBD. Jak będziesz już to miał w aucie, to w tel daj wyszukiwanie urządzeń w BT, to Ci wykryje OBD II > dodaj > wpisz kod 1234 i odpal apke.
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 o 17.00 z domu ?! I gdzie mam podjechać ?? ...adres mi podaj:whistling: no chyba, że jakoś z transportujesz swoje 4litery do Roju:whistling: btw. Kuna
stanley Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 grześ jedziesz do CR jutro? Bo moja ma uczelnie i ch** z kierowcą Wczoraj też miałeś być Cytuję ripostę Hammera - usłyszałem że będziesz i sobie darowałem Grześ a bo bym chętnie swoją d*pę wcisnął do twojego samochodu* *Bagażnik w ostateczności też może być wporzo...zgadamy się jeszcze:wink: ...jutro...---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ---------- a co byś chciała zbłąkana duszyczko:mysli:?? Tak, CR, a wpadacie też? w sumie wypadało by... ja myślę, że wpadnę a Ewka...jeszcze nie wie---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ---------- jak nie jak tak teee...ale Nas nie ma na liście:wink: jak Was nie ma jak jesteście
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 jak Was nie ma jak jesteście ---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ---------- Ewka składa reklamację...nie Ewcia tylko...Ewka:whistling: a tak na serio Ewelina:polew:, ale Ewka to nick klubowy:decayed:
stanley Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 jak Was nie ma jak jesteście ---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ---------- Ewka składa reklamację...nie Ewcia tylko...Ewka:whistling: a tak na serio Ewelina:polew:, ale Ewka to nick klubowy:decayed: dla mnie Ewcia
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 no effffentualnie niech Ci będzie Ewcia:grin:
Kuna Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 http://img.myepicwall.com/i/2013/01/9591e55674a17fbcf2dbd7f2dd189d8d.gif?1358524986:grin:
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 muszę powiedzieć, że masz krzywe nogi:facepalm: :polew:
Kuna Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 muszę powiedzieć, że masz krzywe nogi:facepalm::polew: A Ty krzywego siusiaka
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 muszę powiedzieć, że masz krzywe nogi:facepalm::polew: A Ty krzywego siusiaka curva czy ja o czymś nie wiem
H4mm3R Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 muszę powiedzieć, że masz krzywe nogi:facepalm::polew: A Ty krzywego siusiaka Nie gadaj że go wyczułeś jak go miałeś w d*pie
Kuna Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 muszę powiedzieć, że masz krzywe nogi:facepalm::polew: A Ty krzywego siusiaka Nie gadaj że go wyczułeś jak go miałeś w d*pie Nie Ewa mówiła - f*ck wydało się
Rekomendowane odpowiedzi