Polko_V Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 no nic...powoli trzeba się szykować na zabawę...ehh..."wątrobo przepraszam":facepalm: :grin: ---------- Post dopisany at 16:30 ---------- Poprzedni post napisany at 16:29 ---------- dobry :shock3: Pane to Ty żyjesz...gdzieś Ty był??
seves Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 nie było mnie a potem mało czasu jakos na wszystko i na forum oczywiście też wracam a tu jakiś Polko do mnie zagaduje dobrze żeś te cycki zostawił to nie muszę kombinować
Polko_V Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 nie było mnie a potem mało czasu jakos na wszystko i na forum oczywiście teżwracam a tu jakiś Polko do mnie zagaduje dobrze żeś te cycki zostawił to nie muszę kombinować prawdziwych chłop:decayed:aaa...bo tak jeden dzień, drugi dzień, trzeci dzień i nie ma Cię itd:whistling:
Arturoo Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Grzesiek ale doj**ałeś z tym Polko V Kto to wymyślił to musiało się stać w Zatorze
Polko_V Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Grzesiek ale doj**ałeś z tym Polko V Kto to wymyślił to musiało się stać w Zatorze e no nie spałem z pozycji złamanej "V"
Kuna Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 ---------- Post dopisany 28-01-2013 at 00:38 ---------- Poprzedni post napisany 27-01-2013 at 21:44 ---------- grześ looknij pw i podeślij eska czekam na Twoją wiadomość
Rekomendowane odpowiedzi