#Przemo# Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 08:14 ---------- Poprzedni post napisany at 08:11 ---------- Ja sie spoznie ze 39 min taaa... tak jak wczoraj będę za pół godziny a wyjechał po godzinie :polew: jak się kiedyś dorobisz potomka to zobaczysz ,że to co sobie zaplanujesz nie zawsze pójdzie po Twojej myśli tylko bardziej po jego Taka kolej rzeczy, bardziej mi chodziło o to że za półgodziny miałeś być w Jastrzębiu, przynajmniej tak obiecałeś swojej żonie/córeczce a ty po godzinie stałeś jeszcze w parkingu przed McD. No ale od czego ma się konto punktów karnych wykorzystanie do zera ---------- Post dopisany at 08:14 ---------- Poprzedni post napisany at 08:11 ---------- Ja sie spoznie ze 39 min taaa... tak jak wczoraj będę za pół godziny a wyjechał po godzinie :polew: jak się kiedyś dorobisz potomka to zobaczysz ,że to co sobie zaplanujesz nie zawsze pójdzie po Twojej myśli tylko bardziej po jego yhymm... ja osiwieje a Ty wyłysiejesz:decayed: Ty se nie fikaj bo wyłysiejesz :grin::decayed: ---------- Post dopisany at 09:30 ---------- Poprzedni post napisany at 09:18 ---------- Worlds-Greatest-Race na nPremium puszczają teraz ten dokument w całości "Jazda na krawędzi" tam jest o wiele więcej mega ujęć, choćby jak koleś przy 250 zahaczył o murek, to sobie oglądnij.
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 08:14 ---------- Poprzedni post napisany at 08:11 ---------- Ja sie spoznie ze 39 min taaa... tak jak wczoraj będę za pół godziny a wyjechał po godzinie :polew: jak się kiedyś dorobisz potomka to zobaczysz ,że to co sobie zaplanujesz nie zawsze pójdzie po Twojej myśli tylko bardziej po jego Taka kolej rzeczy, bardziej mi chodziło o to że za półgodziny miałeś być w Jastrzębiu, przynajmniej tak obiecałeś swojej żonie/córeczce a ty po godzinie stałeś jeszcze w parkingu przed McD. No ale od czego ma się konto punktów karnych wykorzystanie do zera no trochę zeszło na debatowaniu
Polko_V Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 po robo przy przed dziękuje za spota wczoraj:wink: m3rvin...(po przeczytaniu sms-a) tzn, że wygrałem flachę :drunk::drunk::drunk::drunk: srututu pojadymy na hamownio no poważnie AJM jak się widzi. Curva flacha na weekend:slina:---------- Post dopisany at 15:04 ---------- Poprzedni post napisany at 15:01 ---------- no trochę zeszło na debatowaniu zawsze schodzi na debatowaniu troszku czasu:decayed:
Polko_V Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Grzesiek gdzie Ci tak auto obsrali http://img713.imageshack.us/img713/9318/sam53691280x768.jpg http://img827.imageshack.us/img827/1672/sam53721280x768.jpg :wstydliwy:...w Świerklanach miałem mały rally cross:facepalm:
H4mm3R Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 19:24 ---------- Grzesiek gdzie Ci tak auto obsrali http://img713.imageshack.us/img713/9318/sam53691280x768.jpg http://img827.imageshack.us/img827/1672/sam53721280x768.jpg :wstydliwy:...w Świerklanach miałem mały rally cross:facepalm: Aha, popuściłeś na swoje auto
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 poza drinami .........................nuda..., pół godziny temu wróciłem z pracy
stanley Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 ja też dzisiaj prawie godz dłużej w robocie, kumpel ustawiał geometrię w Phateonie za to jazdy próbne były całkiem przyjemne
Kuna Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 ja miłem 2h dłużej na uczelni niż planowałem:facepalm:
stanley Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 ja miłem 2h dłużej na uczelni niż planowałem:facepalm: pier**l studia, zostań ninja
Kuna Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 ja miłem 2h dłużej na uczelni niż planowałem:facepalm: pier**l studia, zostań ninja przynajmniej sporo kasy na rezanie by było a nie wydatek = studia Stanley przyjmij mnie do siebie do ASO
stanley Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 ja miłem 2h dłużej na uczelni niż planowałem:facepalm: pier**l studia, zostań ninja przynajmniej sporo kasy na rezanie by było a nie wydatek = studia Stanley przyjmij mnie do siebie do ASO w ASO robią porządni ludzie... nie masz szans poza tym w ASO nie pracuje się dla pieniędzy
Kuna Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 ja miłem 2h dłużej na uczelni niż planowałem:facepalm: pier**l studia, zostań ninja przynajmniej sporo kasy na rezanie by było a nie wydatek = studia Stanley przyjmij mnie do siebie do ASO w ASO robią porządni ludzie... nie masz szans poza tym w ASO nie pracuje się dla pieniędzy to mówisz że system chiński - czyli wypłata w ryżu?
Polko_V Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 jeszcze w robo, ale już na poziomie 0:decayed: ...jeszcze 15 min i idę się myć i weekend:kox:
Polko_V Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 po robo przy ale czy dziś będzie ...hmm... ??
Rekomendowane odpowiedzi