Polko_V Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 H4mm3R powoli kompletuje:decayed: pw looknij
#Przemo# Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Współczuję Grzesiu. U mnie jak się okazało coś jednak uszkodziłem, najprawdopodobniej intercooler, bo furka w trybie awaryjnym się porusza, nie dostaje wystarczająco dużo powietrza do oddychania A jak pech to pech i żaden mechanik nie ma czasu teraz, dopiero w piątek Wojtek znajdzie wolne miejsce
Polko_V Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Współczuję Grzesiu. U mnie jak się okazało coś jednak uszkodziłem, najprawdopodobniej intercooler, bo furka w trybie awaryjnym się porusza, nie dostaje wystarczająco dużo powietrza do oddychania A jak pech to pech i żaden mechanik nie ma czasu teraz, dopiero w piątek Wojtek znajdzie wolne miejsce u mnie się pokazała pomarańczowa kontrolka ABS-u muszę sprawdzić co jest nie halo:kwasny: ---------- Post dopisany at 14:51 ---------- Poprzedni post napisany at 12:14 ---------- hmm...kontrolka abs-u zgasła, ale nie wiem czemu i licznik się "skasował" dane spalania, itd. Ważne, że nic nie świeci:decayed:. I mimo, że chłodnica klimy jest odgięta, to nagrzane w garażu do odpowiedniej temp.(+9.5*C) i na LO w aucie nie wysiedziałem ani dwóch minut:wink: No więc,auto rozebrane i czeka już na "nowe" tajle:wink: a straty są takie: -zderzak...OUT -belka...OUT -środkowa kratka...OUT -rejestracja przód...OUT -jedno mocowanie lewego halogena...urwane, lecz to zrobię -mocowanie czujnika temp...urwane, lecz do zrobienia -prawy ślizg pęknięty...ale spokojnie do ogarnięcia -przekrzywione przednie odboje lekko w lewo...potraktuje je "barbarą" -dokładka zderzaka...na całe szczęście wyskoczyła
Orzeszek Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Krótko trzymaj "barbarę" bo jak Ci się wyrwie to straty mogą wzrosnąć
Polko_V Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Krótko trzymaj "barbarę" bo jak Ci się wyrwie to straty mogą wzrosnąć luzik:decayed: ...już praktycznie są proste, lecz dopiero jak będzie wszystko skompletowane, to będę wykańczał
Polko_V Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 No ja...raczej My...taka romantyczna kolacja (czyt.kiełbaska) przy świecach (czyt.podgrzewaczu)
Rekomendowane odpowiedzi