Arturoo Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 kur...a troszke mam zapier... w robo ale postaram sie ogarnac wszystko i wpasc ale troszke pozniej ekipa chyba tez wpadnie ja też będę tak 19-19:20 muszę zaraz do pracy jeszcze podskoczyć :gwizdanie:
gwiazda11122 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 no tez tam postaram sie byc ..dolacze do was pozdro chlopaki
Polko_V Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 ja też wpadne z żonką [br]Dopisany: 05 Styczeń 2012, 18:08_________________________________________________trza się zbierać...na spota
addassko Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 siemka chlopaki, sorrki nie dalem rady dzis podjechac... dopiero teraz wrocilem z pracy... a kolo polnocy znow musze wracac... nastepnym razem odbijemy sobie
Polko_V Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 W imieniu mego pracującego(taaa ) Męża i swoim dzięki za spota:D Ewka:))
H4mm3R Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Dzięki, znów fajnie i śmiesznie było co nie starcze
diman Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 podziękowania za miłe przyjęcie spontany są najlepsze :kox: H4mmer wielkie dzięki za aktywację tego CLH w końcu można się na spocie przylansować Tolek wielkie dzięki za ściganko było mega i muszę przyznać, że bardzo fajnie ci to śmiga :kox: :>
srb38vx Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Dzięki, znów fajnie i śmiesznie było co nie starcze ha ha od jutra za dwoje :polew:
tolek85 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 podziękowania za miłe przyjęcie spontany są najlepsze :kox: H4mmer wielkie dzięki za aktywację tego CLH w końcu można się na spocie przylansować Tolek wielkie dzięki za ściganko było mega i muszę przyznać, że bardzo fajnie ci to śmiga :kox: :> myślę, że twój od ok 40 by poszedl zdecydowanie lepiej byłoby widać większą różnicę mój Vmax między 225 a pod 230 ale to już przy 4k obr na 6 biegu dzięki za spocik
Arturoo Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 dzięki za spota Panie i Pany podziękowania delegacji z SGL za przybycie Diman jakby Ci Żonka sprawiła na urodziny hamulce z S4 to ja nie chcę widzieć jakbyś się cieszył :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2012, 23:55_________________________________________________ siemka chlopaki, sorrki nie dalem rady dzis podjechac... dopiero teraz wrocilem z pracy... a kolo polnocy znow musze wracac... nastepnym razem odbijemy sobie , spoko luz ,damy radę jeszcze nie raz się spotkać
H4mm3R Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 H4mmer wielkie dzięki za aktywację tego CLH w końcu można się na spocie przylansować Teraz toś je fajny [br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 09:24_________________________________________________ :hi:
Rekomendowane odpowiedzi