Pucek Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Pucek mam QD z Sonaxa dla Ciebie Ok, tylko jak i kiedy to odbiorę Wybiera się ktoś z Żor na SG w piątek? Ps. W Czwartek mam dentystę więc raczej nie podjadę
Polko_V Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 A Ty (Arturku) co w robo czy chacie ?? ---------- Post dopisany at 20:41 ---------- Poprzedni post napisany at 20:38 ---------- Pucek mam QD z Sonaxa dla Ciebie Ok, tylko jak i kiedy to odbiorę Wybiera się ktoś z Żor na SG w piątek? Ps. W Czwartek mam dentystę więc raczej nie podjadę ja bym się wybrał, ale 7 litrów PB i 200ml oleju i max 175km/h (czyt.Polo)...nie stać mnie:facepalm:
H4mm3R Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Pucek mam QD z Sonaxa dla Ciebie Ok, tylko jak i kiedy to odbiorę Wybiera się ktoś z Żor na SG w piątek? Ps. W Czwartek mam dentystę więc raczej nie podjadę W środę albo w czwartę mogę Cię odwiedzić jak pojadę z Orzesza
Polko_V Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Pucek mam QD z Sonaxa dla Ciebie Ok, tylko jak i kiedy to odbiorę Wybiera się ktoś z Żor na SG w piątek? Ps. W Czwartek mam dentystę więc raczej nie podjadę W środę albo w czwartę mogę Cię odwiedzić jak pojadę z Orzesza a czy mnie też odwiedzisz...??---------- Post dopisany at 20:52 ---------- Poprzedni post napisany at 20:51 ---------- bo niestety jestem troszku uziemiony
H4mm3R Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Pucek mam QD z Sonaxa dla Ciebie Ok, tylko jak i kiedy to odbiorę Wybiera się ktoś z Żor na SG w piątek? Ps. W Czwartek mam dentystę więc raczej nie podjadę W środę albo w czwartę mogę Cię odwiedzić jak pojadę z Orzesza a czy mnie też odwiedzisz...??---------- Post dopisany at 20:52 ---------- Poprzedni post napisany at 20:51 ---------- bo niestety jestem troszku uziemiony Stęskniłeś się
Pucek Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Pucek mam QD z Sonaxa dla Ciebie Ok, tylko jak i kiedy to odbiorę Wybiera się ktoś z Żor na SG w piątek? Ps. W Czwartek mam dentystę więc raczej nie podjadę W środę albo w czwartę mogę Cię odwiedzić jak pojadę z Orzesza W środę mam szczepienie od razu po robocie i w domu będę koło 16, więc jak będziesz wracał po tej godzinie to daj znać, chyba że wpadniesz do Grześka to sobie do niego podjadę
Polko_V Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 W środę mam szczepienie od razu po robocie i w domu będę koło 16, więc jak będziesz wracał po tej godzinie to daj znać, chyba że wpadniesz do Grześka to sobie do niego podjadę oo...i to też jakieś rozwiązanie:decayed: ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ---------- ida :lazy:dobranoc:hi:
Pretor Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Wysyłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi