pajda Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 jeżeli do roboty nie pojadę to się pojawię u was, na żeberka chodzą po głowie żebereczka co ? ostatnio się nie jadło to chcesz nadrobić co ??
ucho.77 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 jeżeli do roboty nie pojadę to się pojawię u was, na żeberka chodzą po głowie żebereczka co ? ostatnio się nie jadło to chcesz nadrobić co ?? chodzą ---------- Post dopisany at 18:27 ---------- Poprzedni post napisany at 17:37 ---------- panowie to jak będzie ktoś bo nie wiem czy mam się uwijać
danielom Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2013 My bedziemy bo glod meczy:wink:
Polko_V Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 a ja patrzę sobie (bo co mi zostało innego robić, ani z domu nie mogę się ruszyć) na "Pingwiny z Madagaskaru":grin: ...najlepszy jest Rico:grin: ---------- Post dopisany at 20:17 ---------- Poprzedni post napisany at 19:19 ---------- i jak tam spot...zjadł ktoś za mnie żeberka??
danielom Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2013 a ja patrzę sobie (bo co mi zostało innego robić, ani z domu nie mogę się ruszyć) na "Pingwiny z Madagaskaru":grin:...najlepszy jest Rico:grin: ---------- Post dopisany at 20:17 ---------- Poprzedni post napisany at 19:19 ---------- i jak tam spot...zjadł ktoś za mnie żeberka?? Ucho pojadl, Artur właśnie się delektuje
Polko_V Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 żarłoki:grin: i oczywiście litrowej 7up'a wypić
Polko_V Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 A ja w pracy ... a ja co mam powiedzieć ---------- Post dopisany at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:04 ----------
ucho.77 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 THx za spota Arturoo jedzonko miodzio Arturoo miałeś racje żeby jeszcze posiedzieć bo qurwa ile świateł na Tychy,tyle razy stałem
pajda Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 THx za spota Arturoo jedzonko miodzio Arturoo miałeś racje żeby jeszcze posiedzieć bo qurwa ile świateł na Tychy,tyle razy stałem jak szamka?? żeberka wymiatają ?
Polko_V Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 :slina::slina:zamilcz... a tak się napaliłem na nie:kwasny:
ucho.77 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 :slina::slina:zamilcz... a tak się napaliłem na nie:kwasny: było dać znać byś miał z dowozem:wink:
Polko_V Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 bym tam jechać, ale nie chciałem nikogo zarażać
Arturoo Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 dzięki ludkowie THx za spota Arturoo jedzonko miodzio Arturoo miałeś racje żeby jeszcze posiedzieć bo qurwa ile świateł na Tychy,tyle razy stałem przecież ,żem radził
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 A ja w pracy ... a ja co mam powiedzieć ---------- Post dopisany at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:04 ---------- http://s24.postimg.org/pxu752xxd/P4040146.jpg Super fota na fejsa ...
Rekomendowane odpowiedzi