H4mm3R Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Grzesiek bierz sprzedam audi a4 b6 1.9 rok 2001 Żory ? Tablica.pl był na Nysie w ubiegłym roku wszystkim nam się bardzo podobało to autko:grin: szkoda że chłopak tyle kasy wpakował a teraz żeby znaleźć kupca musi chyba pod jakimś dicho furkę wystawić dlatego nie ma to jak ori modzenie, wszystko inne jest kontrowersyjne:grin: a teraz trzeba rezał do serii Podobno Miszka bierze go na części
danielom Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Opublikowano 8 Maja 2013 To auto zostalo takie kupione juz bylo tu jego zdjecie
H4mm3R Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Pany jak ktoś chce klime nabić, to u Kuby brata na warsztacie za 100zł dla forumowiczów ---------- Post dopisany at 15:08 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ---------- Warsztat znajduje się w Orzeszu - Mościce
Polko_V Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Grzesiek bierz sprzedam audi a4 b6 1.9 rok 2001 Żory ? Tablica.pl curva Tomuś...wiysz wiela szmalcu bych potrzebowoł, aby chocioż to coś do seri dokludzić??
A4 Mario Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Siema z rana w dzien spota... Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Arturoo Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Siema z rana w dzien spota... Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 z rana.Wysłane z mojego MT27i po kiego grzyba żeście budziki tak wcześnie nastawiali ??????????????????????:polew::polew:
A4 Mario Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Siema z rana w dzien spota... Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 z rana.Wysłane z mojego MT27i po kiego grzyba żeście budziki tak wcześnie nastawiali ??????????????????????:polew::polew: No jak to po co .... zeby nie zaspac na spota ... :D:D:D:D zicher je zicher ...:p:p Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Arturoo Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Siema z rana w dzien spota... Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 z rana.Wysłane z mojego MT27i po kiego grzyba żeście budziki tak wcześnie nastawiali ??????????????????????:polew::polew: No jak to po co .... zeby nie zaspac na spota ... :D:D:D:D zicher je zicher ...:p:p Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Ty masz te leki za mocne mi się widzi
Rekomendowane odpowiedzi