tomaszstn Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Artur, jaka reklama Oczywiście zapraszamy na Gliwice PS: Guru już 3 tygodnie nie jeździ na spota ale to dla niektórych może być powód do przyjazdu
Majkel Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 PS: Guru już 3 tygodnie nie jeździ na spota ale to dla niektórych może być powód do przyjazdu Kurcze, coś jest nie tak z tym Guru ostatnio w piątki... pewnie zolyci u kery tak w ogóle to kapelonik Panowie:hi:
Mario22 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 PS: Guru już 3 tygodnie nie jeździ na spota ale to dla niektórych może być powód do przyjazdu Kurcze, coś jest nie tak z tym Guru ostatnio w piątki... pewnie zolyci u kery tak w ogóle to kapelonik Panowie:hi: Ja guru i zolyty ... jakos to nie pasuje ... ale moze wkoncu znalazl taka ktora lubi fest bigos ... Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Polko_V Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 ...hah...trowa skoszono:kox: a tera d*pie deszczym:whistling:
Arturoo Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 PS: Guru już 3 tygodnie nie jeździ na spota ale to dla niektórych może być powód do przyjazdu Kurcze, coś jest nie tak z tym Guru ostatnio w piątki... pewnie zolyci u kery tak w ogóle to kapelonik Panowie:hi: Ja guru i zolyty ... jakos to nie pasuje ... ale moze wkoncu znalazl taka ktora lubi fest bigos ... Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 no i dobrze ....najwyższy czas się ustatkować ,a nie tylko chomiki i kurczaki
Arturoo Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 nie byłem ....młoda ma dyżur pod tel i ją ściągnęli do robo...z Emilką nie chciałem tak daleko jechać........
Polko_V Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 ...ja miałem plan jechać na SGL, lecz położyłem się, aby wyprostować nogi o 16 i tak mnie "zmorzyło"...że łohohoo... obudziłem się o 19:bag:
Polko_V Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 No szkoda, szkoda Panowie no szkoda...bom miał smaka na kebaba:slina:
neimaD Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Niestety również na "chwilę" chciałem się zdrzemnąć ale oko otworzyłem po 23 Wysłane z mojego HTC Sensation za pomocą Tapatalk 4
Orzeszek Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Szybkie Dobry i do pracy Tomkowóz na placu czeka na odno wa biologiczno najgorsze za mną czyli bodsufitka
tomaszstn Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Szybkie Dobry i do pracy Tomkowóz na placu czeka na odno wa biologiczno najgorsze za mną czyli bodsufitka Ty nie siedź na forum tylko się postaraj, wezmę moją na odebranie roboty ---------- Post dopisany at 13:36 ---------- Poprzedni post napisany at 13:35 ---------- Dobry
Matek Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Grzesiek dzieki za robote!! :kox::kox::kox:
Rekomendowane odpowiedzi