Arturoo Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Panowie zamawiam naklejki http://a4-klub.pl/naklejki-magnesy-logo-aluminiowe-115/klubowa-naklejka-foliowa-ix-tura-115177/index23.html chce ktoś ?? pisać pw ile sztuk kto potrzebuje
Polko_V Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Qrcze co Ty robisz z tymi naklejkami...?? Ja mam swoje od początku "bycia" na forum:naughty:
Arturoo Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Qrcze co Ty robisz z tymi naklejkami...?? Ja mam swoje od początku "bycia" na forum:naughty: A moze zamawiam dla kogoś ? .....i przy okazji kilka osób dodatkowo będzie mial ciut taniej bo wezmę np 20 sztuk i jedną przesyłkę
Polko_V Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Qrcze co Ty robisz z tymi naklejkami...?? Ja mam swoje od początku "bycia" na forum:naughty: A moze zamawiam dla kogoś ? .....i przy okazji kilka osób dodatkowo będzie mial ciut taniej bo wezmę np 20 sztuk i jedną przesyłkę A no chyba, że tak...racja, nie pomyślałem o tym:bag: ---------- Post dopisany at 04:57 ---------- Poprzedni post napisany at 04:57 ----------
Arturoo Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Qrcze co Ty robisz z tymi naklejkami...?? Ja mam swoje od początku "bycia" na forum:naughty: A moze zamawiam dla kogoś ? .....i przy okazji kilka osób dodatkowo będzie mial ciut taniej bo wezmę np 20 sztuk i jedną przesyłkę A no chyba, że tak...racja, nie pomyślałem o tym:bag: ---------- Post dopisany at 04:57 ---------- Poprzedni post napisany at 04:57 ----------
Rekomendowane odpowiedzi