Pretor Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Zna się ktoś z Was na podłączaniu audio? Co potrzebujesz zrobić? Problem już rozwiązany Wysłane z mojego MT27i
Arturoo Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Zna się ktoś z Was na podłączaniu audio? Co potrzebujesz zrobić? Problem już rozwiązany Wysłane z mojego MT27i wyjarałeś nowe i wróciłeś do starego ,czy ..................................7 pin był dobrym numerem ? :decayed:
Pretor Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Arturku 7 pin to - jednego z głośników więc dobrze że tego nie zrobiliśmy . Trzeba zmostkować przy radiu pin 15 i 16 (ja dołożę pin 16 do wtyczki i go połącze z 15). Ponadto jeszcze trzeba przełożyć jeden pin na dole wtyczki iso2. Wysłane z mojego MT27i
Arturoo Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 ...qr** to dobrze ,że nie spróbowałem :polew:
H4mm3R Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Jak tu Gigantyczny głaz... - Sadistic.pl
Arturoo Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Jak tu Gigantyczny głaz... - Sadistic.pl o ja pierd........:shock3: ---------- Post dopisany at 19:34 ---------- Poprzedni post napisany at 15:34 ---------- Niebezpieczne wyprzedzanie - Motoryzacja - Video w INTERIA.PL
Pretor Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Gdzie można dobrze zrobić regeneracje maglownicy? Kolega dzisiaj do mnie dzwonił że mu padła w B5.
Arturoo Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 ja regenerowałem w poprzednim autku w Jaworzu............kurwicy dostawałem bo nie szło auta ogarnąć poprawiali 2 razy .................................kupiłem drugą na giełdzie i furmanka normalnie śmigała dalej także moje zdanie znasz
Polko_V Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Kolega też regenerował i tak kupił jakąś używkę
Pretor Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Dzięki za odpowiedzi, przekażę mu. Wysłane z mojego MT27i
Polko_V Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 ...ja pierdo*e...dziś firma weszła mi na dom...wróciłem z robo do domu a tu dachu już nie ma...ale oni są szybcy i już 80cm szczytów mają gotowe:shock3:
Rekomendowane odpowiedzi