neimaD Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 SG powinny zostać ....reszta do obgadania ...koniec spota ...ufff w końcu Odrazu trzeba było mówić, że Ci towarzystwo nie pasuje to by się szybciej skończyło :-):-):-):-)
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 SG powinny zostać ....reszta do obgadania ...koniec spota ...ufff w końcu Odrazu trzeba było mówić, że Ci towarzystwo nie pasuje to by się szybciej skończyło :-):-):-):-)
tomaszstn Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Powinny byc jedne spoty ... gliwice zory razem gdzies pośrodku ... Taaaaaaaaaaaaak, może Knurów co????????????
Mario22 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Powinny byc jedne spoty ... gliwice zory razem gdzies pośrodku ... Taaaaaaaaaaaaak, może Knurów co???????????? Nie Knurów nie ale Rybnik ... hmmm
danielom Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Opublikowano 7 Marca 2014 Mialy byc spoty w Swierklanach, tez szczegolnie szalu nie bylo. Jak dla mnie mozna zamknac chociaz co to zmieni.. Ja mam ostatnio duzo wiecej zajec i nie mam czasu na spoty..
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Mialy byc spoty w Swierklanach, tez szczegolnie szalu nie bylo. Jak dla mnie mozna zamknac chociaz co to zmieni.. Ja mam ostatnio duzo wiecej zajec i nie mam czasu na spoty.. Proszę Cię ...wymówkę zawsze można sobie znaleźć.... ---------- Post dopisany at 09:31 ---------- Poprzedni post napisany at 09:29 ---------- Powinny byc jedne spoty ... gliwice zory razem gdzies pośrodku ... Taaaaaaaaaaaaak, może Knurów co???????????? Nie Knurów nie ale Rybnik ... hmmm Wyjć ! ---------- Post dopisany at 09:33 ---------- Poprzedni post napisany at 09:31 ----------
#Przemo# Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Witam Panocki mam do sprzedania komplet felg tak jak na foto powyżej Z A5 w rozmiarze 8x18 z oponami zimowymi w rozmiarze 245/45R18 Chętnych zapraszam na PW
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 http://s25.postimg.org/7noie5m5n/V_8361.jpg Witam Panocki mam do sprzedania komplet felg tak jak na foto powyżej Z A5 w rozmiarze 8x18 z oponami zimowymi w rozmiarze 245/45R18 Chętnych zapraszam na PW Tu nie giełda......aczkolwiek można spróbować przekształcić
Mario22 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 ŻGS ... Żorska Giełda Staroci ... takiego wątku jeszcze nigdzie nie ma ...
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 ŻGS ... Żorska Giełda Staroci ... takiego wątku jeszcze nigdzie nie ma ... Nic nie mówiłem ,że będę auto tu wystawiał ....
danielom Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Opublikowano 7 Marca 2014 Mialy byc spoty w Swierklanach, tez szczegolnie szalu nie bylo. Jak dla mnie mozna zamknac chociaz co to zmieni.. Ja mam ostatnio duzo wiecej zajec i nie mam czasu na spoty.. Proszę Cię ...wymówkę zawsze można sobie znaleźć.... ---------- Post dopisany at 09:31 ---------- Poprzedni post napisany at 09:29 ---------- Powinny byc jedne spoty ... gliwice zory razem gdzies pośrodku ... Taaaaaaaaaaaaak, może Knurów co???????????? Nie Knurów nie ale Rybnik ... hmmm Wyjć ! ---------- Post dopisany at 09:33 ---------- Poprzedni post napisany at 09:31 ---------- Wez sie odjebaj, jak Ty miales dyzury czy tam inna robote i nie jezdziles to nikt nie plakal.
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Weź ochłoń..... ---------- Post dopisany at 10:35 ---------- Poprzedni post napisany at 10:33 ---------- I nie wciskaj mi ,że przez pół roku mnie nie było.....nawet jak miał Mario wolne ...to sie przemoglem i jechałem
blant88 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Powinny byc jedne spoty ... gliwice zory razem gdzies pośrodku ... Taaaaaaaaaaaaak, może Knurów co???????????? Nie Knurów nie ale Rybnik ... hmmm co to ma niby znaczyć ??
H4mm3R Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Ostra wymiana zdań A Świerklany to była taka odskocznia od Szałasu, nie wszyscy lubią jak im kurtka grillem śmierdzi
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Ostra wymiana zdań .. Świerklany ... Świerklany to była alternatywa dla ludzi , którzy mieli jechać....na spota do Żor ale skoro Wszyscy ,którzy wtedy !!!!! jechali od strony Wodzisławia to po jakie licho kulać dalej skoro i tak było wiadomo ,że "z tamtej" /drugiej strony nikt nie przyjedzie....... Przemek ...fakt on przyjechał........ale liczyliśmy ,że nie trafi .... Także proponuję tematu nie wznawiać bo jest chyba powyżej wyjaśniony.
Rekomendowane odpowiedzi