pol Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 Witam mam problem z wycieraczkami przednimi a mianowicie na pozycji czasowej przepala się, bezpiecznik a na pozycji 1 szej wycieraczki nie wracają automatycznie do pozycji wyjściowej, reszta pozycji działa bez zażutu czyli średnie i szyblie. co jest nie tak?? sprawdzałem silnik jest ok.
leoncjo Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 Witam. Kolego a sprawdzałeś przekaźnik wycieraczek ??
Musashi Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 wygląda na uszkodzony sterownik czasowy pracy wycieraczek.
pol Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Opublikowano 25 Marca 2008 a gdzie on się znajduje? ten czasowy? bo przekaźnik klika, jak dełem mocniejszy bezpiecznik to zadziałały 2 razy i też się przepalił.
leoncjo Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 Pod zegarami masz całą tablicę z przekaźnikami, jak zdejmiesz osłone plastikową nad nogami kierowcy zobaczysz wszystko. W razie problemów pisz. Nie za bardzo wiem jak dodać obrazek. Chyba że posiadasz książkę sam naprawiam to na stronie 350 znajdziesz rozpiskę. Podaj mi maila to wyślę rozpiskę przekaźników, ewentualnie jak już znajdziesz przekaźniki to ten od częstotliwości pracy wycieraczek ma numer 5 (piąty od lewej). Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi