simsonek Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Witam. Mam problem z doładowaniem. Mianowicie usunę błąd doładowania, uruchomię silnik, zgaszę, podłączę i znów mam błąd turbiny. Jak nacisnę na przed do icka to rozpiera rękę. I moje pytanie jest takie czy podczas dodawania gazu powinna ruszać się ta sztanga co przy turbo jest.
fibolek Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Oczywiście sztanga reguluje doładowane.Może turbo już niedomaga...[br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 19:09_________________________________________________Chodzi o tzw kierownice, poczytaj...
simsonek Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 nie no turbo domagać domaga bo przy ścisnięciu przewodu do intelcoolera i dodaniu gazu rozciąga dłoń. Denerwuje mnie ta cała sprawa bo i tak przy pełnej sprawnośći nie jest to za zrywny motor a jak coś sie zepsuje to naprawde szybciej sie idzie xD
fibolek Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Weź sprawdź wszystko wężyki wszelakie duperele, sztange przy turbo itp wtedy zobaczysz. Pozdrawiam
simsonek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 dokładnie nie wiem bo ja go nie zczytywałem ty majster. Mówił ze to błąd doładowania za małe ciśnienie
vauxhall95 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 jezeli juz po odpaleniu masz taki blad to kostka od n75 albo instalacja.
Sztomel Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Dokładnie - nie podłączona wtyczka do N75 powoduje tryb awaryjny na dzień dobry.
Rekomendowane odpowiedzi