Haimon Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Mimo że a4 posiadam od maja, a na forum zaglądam od kwietnia, jakoś się zeszło zanim zebrałem się żeby ją wam przedstawić Poszukiwania zaczynałem od 1.8T+Q ale jak coś było ok mechanicznie to wyposażenie do ... jak wyposażenie fajne to z motorownią do bani i tak zrezygnowany poszukiwaniami w któryś ranek widzę na alle polifta 2001 ajm ośka po rozmowie z właścicielem i krótkim rozmyślaniu czy dam rade wytrzymać z dieslem :> wyjazd na wariata i po kilkunastu godzinach stała u mnie Generalnie jestem po 20tys km i z dieslem da się żyć Na razie robiłem tylko rzeczy eksploatacyjne, rozrząd filtry oleje i trochę detailingu trzy stopnie menzerny + BH + Dodo Juice Póki co seria pod machą i na zewnątrz (miejmy nadzieję że nie na długo :>) Co do planów trochę ich jest z części się rozmyśliłem jeszcze przed realizacją na pewno będę chciał zrobić dwie rzeczy: Trochę ożywić mułka w planach turbo AWX+chip ale pewnie pierwszy będzie sam chip;) Zmienić fele, myślałem o 18 jednak ze względu na to że jest to mocno daily car a dziki wschód nie rozpieszcza drogami;) zostaje chyba na 17 Tak więc nie wypisuję tu wszystkiego co mi chodzi po głowie, ale jak coś zmodzę na pewno nie omieszkam się pochwalić Z wyposażenie 1BE bose i zmieniarka czarny sufit i znaczki s-line na drzwiach sam nie wiem co to za wyposażenie sport-line, pro-line? Koniec gadania, fotosy:
cymek28 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ładne autko.za***iście podobają mi się zegary.
Haimon Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ładne autko.za***iście podobają mi się zegary. Właśnie mi na początku nie do końca podchodziła ta biała tarcza i chciałem je zastąpić zwykłymi ale po jakimś czasie się opatrzyłem i w sumie podobna się na pewno wyleci środkowa ramka z fisa i będą szerokie ramki od dido, tylko muszę się zebrać do wygrzebania zegarów
Armi Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Fajna Łuków niedaleko, wpadnij kiedyś do nas na spot
mrogal Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Fajna Łuków niedaleko, wpadnij kiedyś do nas na spot wpadaj na WOŚPa
Armi Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 O własnie, pamiętam że w tamtym roku bylo kilka aut na LLU (co prawda nie a4 ale byli).
Haimon Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2011 Bardzo chętnie, dawajcie znać kiedy :> tylko muszę ogarnąć wcześniej rozbujaną dupe bo strach po śniegu jeździć
krystianc4 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 cudowna jest No szkoda ze nie chcesz tych 18stek wsadzic Bo chetny bym był na twoje 17stki :PP
ranyjulek Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Bardzo fajna. Ciemny kolor i brak chromów to jest to Takie felgi chodzą mi po głowie. Nawet całkiem ładnie komponują się z 1BE, które do mnie wpada na wiosnę
clinque Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Na prawde ladny egzemplarz Twoje fotki mnie przekonaly i jutro maluje ramke grilla na czorny mat
pepik Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Widzę, że 1BE i 17-stki komponuje się całkiem fajnie, sam mam 1BE i zastanawiałem się czy na 17-stkach nie będzie koza ale u Ciebie super to wygląda szczególnie, że masz ładne koło Ogólnie ładne zdjęcia dodałeś i fura się super na nich prezentuje Ps. Mam prośbę mógłbyś wstawić zdjęcie centralnie z boku na równej powierzchni? Chce zobaczyć jak to może wyglądać u mnie
Haimon Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2011 Niestety nie mam dokładnie takiego zdjęcia, tutaj jest równo ale w trawie więc nie widać naprawdę wysokości a tutaj jest pochyło:
clinque Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Nie za nisko na 1be? Chyba ze wozisz trupa w bagazniku i cos ciezkiego pod maska Nie wiem jak kolegom, ale mnie te fotki nie hujala
pepik Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Nie widać zdjęć [br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 18:08_________________________________________________ Nie za nisko na 1be? Chyba ze wozisz trupa w bagazniku i cos ciezkiego pod maska Nie wiem jak kolegom, ale mnie te fotki nie hujala Też mnie to zastanawia tył nisko siedzi
jozek726 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 jak będziesz robił program to wrzuc najpierw AWX a potem zrób program fajny avancik
Haimon Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2011 nie no w avancie zazwyczaj jeździ powietrze na wlepie jest 1BE i tak miałem na początku chyba że poprzednik coś modził... Nadal nie widać fot?
pepik Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Nie widać A sprężyny masz jakiego koloru? Może poprzedni właściciel obniżył zawiechę?
Haimon Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2011 sprężyny są czarne, 1BE rozpoznaje się jakoś po kropkach, tak? W sumie jest dość nisko wcześniej miałem vectre B na -30 i mogłem normalnie wjeżdżać do garażu a tym już nie, haczę o wypustkę do ryglowania drzwi. W sumie a4 ma niżej wypuszczone uchwyty pod lewarek i te dwie wypustki aluminiowe. Napiszcie jak rozpoznać sprężyne 1BE bo będę grzebał przy tyle to od razu obadam Foty poprawione powinno być widać
Rekomendowane odpowiedzi